Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – εμφανίσεις: Τα πράσινα μηνύματα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – εμφανίσεις: Τα πράσινα μηνύματα

Παναθηναϊκός - εμφανίσεις: Ιδιαίτερα νοήματα και στις προπονητικές φανέλες με λέξεις που λένε πολλά για την ομάδα και την μενταλιτέ της διαχρονικά

Παναθηναϊκόςεμφανίσεις: Περνάει τα μηνύματα του ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να καινοτομούν και δρουν έξω από τα ελληνικά στάνταρ. Ειδικά στις επιλογές της ένδυσης τους. Θυμίζουμε, στις φανέλες της προπόνησης αναγράφεται η ημερομηνία του Γουέμπλεϊ με χρυσά γράμματα, αφού, συμπληρώνονται 50 χρόνια από εκείνη την χρυσή στιγμή της ιστορίας του. Ενώ, και στις εμφανίσεις της ομάδας αναγράφεται η λέξη «Παναθηναϊκός» σε γλώσσα Μπράιγ. Ωστόσο, οι άνθρωποι τις ομάδας δεν έμειναν μόνο εκεί. Αποφάσισαν να τοποθετήσουν στις προπονητικές φανέλες μηνύματα με ιδιαίτερο νόημα.

Πιο συγκεκριμένα, στο κεντρικό σημείο των προπονητικών φανελών (ξεχωριστό σε κάθε μια), έχουν τοποθετηθεί λέξεις, που, περνάνε νοήματα και έχουν σημασία για την ομάδα. Τα μηνύματα, που, είναι γραμμένα στις φανέλες, είναι τα εξής: Trust (εμπιστοσύνη), Winning mentality (νοοτροπία νικητή), Unity (ενότητα), Commitment (αφοσίωση) και Ambition (φιλοδοξία). Για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης φορούσε μπλούζα με το μήνυμα «Winning Mentality». Ενώ, του Ντάνι Πογιάτος ήταν το «Trust».

Παναθηναϊκός – εμφανίσεις: “Πράσινες” αξίες

Οι λέξεις, που, τοποθετήθηκαν στις μπλούζες μόνο τυχαίες δεν είναι. Κάθε λέξη γράφτηκε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και επιλέχτηκαν από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Το ιδιαίτερο με τις συγκεκριμένες λέξεις είναι, ότι, πρεσβεύουν τις αξίες της ομάδας. Ενώ, αναδεικνύουν και την συμπεριφορά, που, έχει η ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις