Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Πέπε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Πέπε

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε και τυπικά ο άλλοτε μέσος της Μπενφίκα Β’ και έως πρότινος της Γκιμαράες

Ολυμπιακόςμεταγραφές: «Ερυθρόλευκος» και επίσημα θα είναι ο Πέπε Ροντρίγκες. Ο Πορτογάλος μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο του και θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι Πειραιώτες έδωσαν 4 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή. Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της μεταγραφής, μέσω ανακοίνωσης του.

Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε για να ενισχύσει τους πρωταθλητές Ελλάδας στο χώρο του κέντρου, ενόψει της δύσκολης χρονιάς, που, ακολουθεί, με τις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Πέπε μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις του κέντρου και έχει πολύ καλή τεχνική. Ωστόσο, η θέση, που, ξεχώρισε ήταν αυτή του αμυντικού μέσου.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο μέσο, Πέδρο Φελίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες ή αλλιώς Πέπε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων. Ο 23χρονος (20/05/1997) εντάχθηκε από μικρός στην Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα των «Αετών», έχοντας 13 συμμετοχές στο UEFA Youth League. Τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εστορίλ και την επόμενη περίοδο εντάχθηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του 78 φορές (8 γκολ), καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ξεκινώντας από την U15 φτάνοντας και μέχρι την U21”.

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις