Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Nations League: Διπλό η Ιταλία!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Nations League: Διπλό η Ιταλία!

Ποδόσφαιρο - Nations League: Με γκολ του Μπαρέλα 0-1 στην Ολλανδία - Απέδρασε με τρίποντο 2-1 στη Βοσνία η Πολωνία

ΠοδόσφαιροNations League: Δυνατή μάχη έδωσαν Ολλανδία και Ιταλία. Οι «οράνιε» ηττήθηκαν από την «σκουάντρα ατζούρα» με 0-1. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι έμειναν στην 2η θέση με 3 βαθμούς. Ενώ, η Ιταλία ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου και έχει πάρει το πάνω χέρι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στο κέντρο και να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μπαρέλα στο 45+1’. Στο β’ μέρος, οι Ιταλοί μπήκαν με άλλο αέρα και κυριάρχησαν στο γήπεδο. Δεν απειλήθηκαν από τους Ολλανδούς και ηρέμησαν το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν καθόλου και περιορίστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Έτσι, συμβιβάστηκαν με την ήττα.

Οι Βόσνιοι ηττήθηκαν με 1-2 από τους Πολωνούς. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι Βόσνιοι παρέμειναν στην τελευταία θέση του ομίλου της. Ενώ, οι Πολωνοί στην 3η θέση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να ανοίγουν γρήγορα το σκορ. Ο Χαϊραντίνοβιτς άνοιξε το σκορ στο 24’ με πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κυνήγησαν την ισοφάριση. Τελικά, κατάφεραν να φέρουν τον αγώνα στα ίσια, με τον Γκλίκ στο 45’. Στο β’ μέρος, ο αγώνας συνεχίστηκε στους ίδιους ρυθμούς και οι δύο ομάδες ήθελαν, να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Πολωνία κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 67’ με τον Γκροζίτσκι. Στην συνέχεια δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι και έμεινε το αποτέλεσμα.

Ποδόσφαιρο – Nations League: Πεντάρα στο Μπέλφαστ οι Νορβηγοί

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, το Καζακστάν ηττήθηκε με 1-2 από την Λευκορωσία (Αϊμπέτοφ 62’ – Μπόρντατσεφ 53’, Λισάκοβιτς 86’). Η Βόρεια Ιρλανδία ηττήθηκε με 1-5 από την Νορβηγία (ΜακΝάιρ 6’ – Ελιονούσι 2’, Χάλαντ 7’,58’, Σόρλοθ 19’,58’).  Η Αυστρία ηττήθηκε με 2-3 από την Ρουμανία (Μπάουμγκραντερ 17’, Ονισίβο 81’ – Άλιμπετς 3’, Γκριγκόρε 51’, Μαξίμ 70’). Η Τσεχία ηττήθηκε από την Σκωτία με 1-2 (Πέσεκ 12’ – Ντάικς 27’, Κρίστι 52’). Το Ισραήλ ήρθε ισόπαλο 1-1 με την Σλοβακία (Έλμκιες 91’ – Ντούρις 14’) και η Αλβανία ηττήθηκε με 0-1 από την Λιθουανία (Καζλάουσκας 51’).

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις