Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – Nations League: Τα χαμόγελα των παικτών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Nations League: Τα χαμόγελα των παικτών

Εθνική - Nations League: Μέλι Κουρμπέλη για Ζέκα, στην απουσία Τσιμίκα στάθηκε ο Λημνιός - Αριστο κλίμα μεταξύ των παικτών της ομάδας

ΕθνικήNations League: Οι παίχτες τις Εθνικής μας μίλησαν μετά την  νίκη στην Πριστίνα απέναντι στο Κόσοβο. Πιο συγκεκριμένα, ο σκόρερ Λημνιός και ο Κουρμπέλης έκαναν δηλώσεις για το αποτέλεσμα. Ενώ, δήλωσαν αισιόδοξοι για την συνέχεια της διοργάνωσης. O Κουρμπέλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέκα και την συνεργασία τους, δηλώνοντας, πως, “ο ένας συμπληρώνει τον άλλο”. Ενώ, ο Λημνιός ανέφερε, πως, η ομάδα έπαιξε καλύτερα από το παιχνίδι με την Σλοβενία και έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες. Πιο αναλυτικά, ο σκόρερ του πρώτου γκολ Λημνιός δήλωσε: “Προηγηθήκαμε νωρίς, στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε άλλο ένα γρήγορο γκολ και κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Κάναμε περήφανους τους Έλληνες, παίξαμε όσο πιο καλά μπορούσαμε, καλύτερα από την Σλοβενία και πιο σοβαρά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”.

…”Προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι καλό. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να βελτιώνονται συνέχεια και μας αξίζει να παίζουμε με καλύτερες ομάδες και σε μεγάλες διοργανώσεις. Εμείς μετά από 10 μήνες βρεθήκαμε για έξι μέρες, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό”. Ενώ, συνεχίζοντας στάθηκε στην απώλεια του Κώστα Τσιμίκα, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λέγοντας: “Ο Τσιμίκας ήταν μεγάλη απώλεια για εμάς, προσπαθούμε να κρατάμε τα μέτρα και ο Γιαννούλης έκανε ένα καλό παιχνίδι γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής”.

Εθνική – Nations League: Ο Κουρμπέλης

Εθνική – Nations League: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο Κουρμπέλης, δήλωσε: «Κρατάμε το αποτέλεσμα και την μαχητικότητα που δείξαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Κρατάμε επίσης τους 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ήταν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, απαιτητικά. Κοιτάμε με αισιοδοξία την συνέχεια”. Μίλησε για την συνεργασία του με τον Ζέκα: «Με τον Ζέκα είχαμε συνυπάρξει στον Παναθηναϊκό, συμπληρώνει ο ένας τον άλλο, ταιριάζουμε και έχουμε καλή επικοινωνία, κάτι που βγάζουμε στο γήπεδο» και συνέχισε, λέγοντας: «Ξέραμε ότι και τα δύο παιχνίδια ήταν δύσκολα, όλα τα παιδιά βοήθησαν. Οι αγώνες ήταν μέσα σε διάστημα τριών ημερών, λογικό να υπάρχουν αλλαγές. Αλλά και όσοι αγωνίστηκαν, βοήθησαν πάρα πολύ για την νίκη. Προσωπικά δεν ένιωσα πίεση και κανείς νομίζω στην ομάδα. Ξέρουμε να διαχειριζόμαστε την κατάσταση, μας έχουν χαρακτηρίσει φαβορί και η πορεία μας αυτό δείχνει με τους 4 βαθμούς».

Ενώ, για τον τραυματισμό του Σταφυλίδη δήλωσε:  «Δεν γνωρίζω την κατάσταση του, τον είδα και πονούσε. Περαστικά να του ευχηθώ, είναι ο αρχηγός μας και να είναι γρήγορα κοντά μας».

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις