Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αθλητικός Τύπος – Θρήνος: “Εφυγε” ο Χρ. Χαραλαμπόπουλος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητικός Τύπος – Θρήνος: “Εφυγε” ο Χρ. Χαραλαμπόπουλος

Αθλητικός Τύπος - Θρήνος: Έσβησε πρόωρα νικημένος από τα σοβαρά προβλήματα υγείας - Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

Αθλητικός Τύπος – Θρήνος: Θρήνος για την απώλεια του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου. Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 58 ετών. Ο κ. Χαραλαμπόπουλος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και τον τελευταίο καιρό η κατάστασή του επιδεινώθηκε, μετά από επιπλοκές που παρουσίασε. Απεβίωσε σήμερα (6/9), έπειτα από σκληρή μάχη. Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος ήταν δημοσιογράφος με μεγάλη καριέρα στην χώρα μας αλλά και το εξωτερικό. Ενώ, αξιόλογο ήταν και το συγγραφικό του έργο.

Γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 1962, στον Πειραιά. Σπούδασε Θεολογία και Δημοσιογραφία. Είχε εργαστεί σε αρκετές εφημερίδες, περιοδικά αλλά και στην τηλεόραση. Υπήρξε ανταποκριτής στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, ενώ, ήταν και συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Ακόμα, είχε πλούσια πορεία και στην συγγραφή. Τα τελευταία χρόνια έδινε την δική του μάχη με το πρόβλημα υγείας που είχε.

Αθλητικός Τύπος – Θρήνος: Ανακοίνωση η Σουπερ Λιγκ

Η Σούπερ Λιγκ Interwetten αναγνωρίζοντας το έργο του και την συμβολή του στον χώρο της δημοσιογραφίας, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της μέσω ανακοίνωσης. Στην οποία, διατυπώνει την λύπη της και δείχνει την εκτίμηση της προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου Χρίστου Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς συντάκτες της γενιάς του, με πλούσιο συγγραφικό έργο, ενώ η μετριοπάθειά του και η βαθιά γνώση του αθλητισμού, τον είχαν καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης. Αποχαιρετούμε έναν άξιο συνάδελφο, έναν άνθρωπο με λεπτή αίσθηση του χιούμορ και μια ξεχωριστή προσωπικότητα”.

Δείτε ακόμη:

Μόνο η νίκη στόχος της εθνικής στο Κόσοβο λέει ο Γιαννούλης
Παναθηναϊκός χωρίς προηγούμενο με φανέλες ανάγλυφες-Μπραιγ!
Ενοχλημένος από τον έμμεσο πόλεμο ο Φαντ Σχιπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις