Τελεταί Μπούκουρας Άδωνις: Χαμός στο Twitter για την επιστροφή του λογαριασμού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελεταί Μπούκουρας Άδωνις: Χαμός στο Twitter για την επιστροφή του λογαριασμού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τελεταί Μπούκουρας Άδωνις: Χαμός στο Twitter για την επιστροφή του λογαριασμού "Τελεταί Μπούκουρας", υπέρ του οποίου τάχθηκε και ο Αδωνις Γεωργιάδης.

05.09.2020 | 19:47

Τελεταί Μπούκουρας Άδωνις: Με το hashtag #free_Teletai_Mpouk, οι χρήστες του ελληνικού Twitter, διαδήλωσαν μαζικά στα Social Media, ζητώντας την επιστροφή του λογαριασμού “Τελεταί Μπούκουρας”, το οποίο είχε τεθεί σε αναστολή. Πιο συγκεκριμένα, ο σατυρικός λογαριασμός είχε κάνει κάνει μια ανάρτηση με αρκετή δόση μαύρου χιούμορ, στην οποία “καλησπέριζε” τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι μπαίνει σε καραντίνα μετά την συνάντηση με επενδυτή που είχε κορονοϊό.

Η ανάρτηση δέχθηκε μαζικά report, με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να τεθεί σε αναστολή λειτουργίας, καθώς πολλοί χρήστες θεώρησαν ότι το χιούμορ ήταν άστοχο σε μια περίοδο που η πανδημία του κορονοϊού βρίσκεται σε έξαρση στην Ελλάδα. Με το hashtag #free_Teletai_Mpouk, οι χρήστες ζήτησαν την επαναλειτουργία του ενώ στο πλευρό των “διαδηλωτών” στάθηκε και ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατάλαβε το σατυρικό σχόλιο και έκανε ο ίδιος ανάρτηση συμπαράστασης.

Ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στον λογαριασμό του:

“Έμαθα ότι έριξαν τον @Teletai_Mpouk κακώς! Μου αρέσει η ελευθερία του λόγου και το χιούμορ ακόμη και όταν ξεπερνά ορισμένες φορές τα όρια. Ενώνω την φωνή μου λοιπόν με όσους θέλουν να επανέλθει για να μιλάμε χωρίς εμπόδια #free_Teletai_Mpouk”. Όπως φάνηκε λίγο αργότερα, αυτή η άτυπη “διαδήλωση” έφερε αποτέλεσμα και ο λογαριασμός είναι ξανά στον “αέρα”.

Exit mobile version