Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πλακιωτάκης – κορονοϊός: Αρνητικό το τεστ του υπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλακιωτάκης – κορονοϊός: Αρνητικό το τεστ του υπουργού

Πλακιωτάκης - κορονοϊός: Αρνητικό βγήκε το τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Πλακιωτάκης – κορονοϊός: Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης υποβλήθηκε το Σάββατο σε τεστ για κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό. Ο κ. Πλακιωτάκης, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα υποβληθεί σε επαναληπτικό τεστ το πρωί της Τρίτης και, αν βγει και αυτό αρνητικό, θα μπορέσει άμεσα να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης ενημερώθηκε την Πέμπτη ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε την προηγούμενη ημέρα στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό COVID-19.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο ο Γιάννης Πλακιωτάκης βρέθηκε άμεσα σε απομόνωση έως ότου διαγνωστεί αρνητικός. Ο ίδιος έκανε και σχετική ανάρτηση στο Twitter στην οποία σημείωσε μεταξύ άλλων ότι για τις επόμενες μέρες θα εργάζεται από το σπίτι του.

Δείτε ακόμη

Στο «Σωτηρία» ο Κικίλιας – Επίβλεψη του έργου κατασκευής 50 κλινών ΜΕΘ
Ντύνεται στα χακί ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δένδιας σε Στόλτενμπεργκ: Πρέπει να υπάρξει αποκλιμάκωση της έντασης

Ο διάλογος Στόλτενμπεργκ – Παναγιωτόπουλου που εκθέτει τον γγ του ΝΑΤΟ
Εν αναμονή τηλεφωνικής επικοινωνίας Μητσοτάκη – Μέρκελ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις