alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 5/9
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 5/9

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Ο Ερμής περνά σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού και στον τομέα των συνεργασιών σου και έτσι έχεις το προβάδισμα στις διαπραγματεύσεις. Η ικανότητα να εξετάζεις και την άλλη πλευρά του νομίσματος ενισχύεται δίνοντάς σου μια εντελώς διαφορετική προοπτική. Η λήψη αποφάσεων ωστόσο είναι μια δύσκολη υπόθεση. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιό σου ανοίγοντάς σε συναισθηματικά, για αυτό απόψε είσαι έτοιμη να δώσεις πολλές υποσχέσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι συναισθηματικές ανάγκες σου αυξάνονται.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έτσι τις επόμενες εβδομάδες ο αγγελιοφόρος πλανήτης στρέφει την προσοχή σου σε διαδικασίες και μεθόδους, τελειοποιώντας έργα, ολοκληρώνοντας δουλειές και οργανώνοντας τους χώρους εργασίας σου. Σήμερα με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη τη μέρα είναι καλύτερο να τιμήσεις την ανάγκη σου για εκκαθάριση και επαναφόρτιση της ενέργειάς σου, χωρίς όμως να γυρνάς την πλάτη στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες δίνουν χρώμα στη μέρα σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 5ο οίκο σου κι έτσι βρίσκεσαι σε ένα ισχυρότερο κύκλο για αυτοέκφραση, κοινωνικοποίηση και αυθόρμητη συνομιλία ή μάθηση. Είσαι διπλωματική και φιλική κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου κι έτσι διευκολύνεις και τις εργασιακές υποθέσεις σου. Είναι μια καλή στιγμή για να εκτιμήσεις ή και να αναλύσεις τα συναισθήματα και τις απόψεις του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε σήμερα να περάσεις όμορφα και να αυξήσεις τον αριθμό των θαυμαστών σου.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα της καρδιάς, του σπιτιού και της οικογένειας σήμερα. Μπορεί επίσης να μοιράζεσαι τις αναμνήσεις ή να σκέφτεσαι το παρελθόν. Η Σελήνη βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του ηλιακού σου χάρτη και σε ενθαρρύνει να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου προς τον έξω κόσμο, αλλά και του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις αρκετές προτάσεις για να περάσεις καλά τη βραδιά σου.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 3ο οίκο σου ενισχύοντας και επιταχύνοντας τις καθημερινές σου υποθέσεις και αναζωογονώντας την περιέργειά σου. Είναι ένα από τα ευκολότερα περάσματα του Ερμή και μπορεί να αισθάνεσαι ανανεωμένη, αν και μπορεί να υπάρξουν στιγμές που δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και να εστιάσεις. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες πείθουν ακόμα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην χαλάς τη βραδιά σου αναμοχλεύοντας το παρελθόν.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 2ο οίκο σου αφήνοντας σήμερα το δικό σου ζώδιο. Αυτός ο κύκλος μπορεί να σε βρει πιο απασχολημένη με πρακτικές υποθέσεις. Θέλεις να χτίσεις και να αναπτύξεις τις ιδέες σου και να δεις τα αποτελέσματα τις επόμενες εβδομάδες. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να βρεις τρόπους να βελτιώσεις και να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Απόψε φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, να αυξήσεις τις κατακτήσεις σου.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Ο Ερμής περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο και μπορείς να αισθάνεσαι πιο ξεκάθαρη ή πιο αποφασισμένη, καθώς και τα λόγια σου να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από το συνηθισμένο. Η σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να βελτιωθεί καθώς δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στα συναισθήματα και τις απόψεις του. Εσύ που είσαι μόνη, αυτήν την περίοδο μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Μέχρι τις 27 του μήνα ο Ερμής θα παραμείνει στο ζώδιο του Ζυγού και κατόπιν θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Το διάστημα αυτό η λήψη επιπλέον χρόνου για στοχασμό, διαλογισμό, έρευνα και μελέτη είναι απαραίτητη. Σήμερα μην κάνεις περισσότερα από όσα αντέχουν οι δυνάμεις σου και φρόντισε την ξεκούρασή σου. Μια ήρεμη και χαλαρωτική βραδιά με τον αγαπημένο σου θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και στις ανάγκες σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στον 11ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι μέχρι τις 27 είσαι σε άριστη κατάσταση για να εφεύρεις νέες ιδέες και να μοιραστείς τις σκέψεις σου με άλλους. Πολύτιμες μαθησιακές εμπειρίες μπορεί να προκύψουν από τις σχέσεις σου με φίλους, συνεργάτες ή και ομάδες. Διοχέτευσε την ενέργεια ή τις εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου μέσω δημιουργικών και διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά ιστορία φαίνεται να επανέρχεται.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου κι έτσι φροντίσεις τα επαγγελματικά σου, επιδεικνύεις τις ικανότητές σου ή λαμβάνεις επιβράβευση για αυτές. Σήμερα πρόσεξε μια τάση σου να απομακρυνθείς από μια προσπάθεια λόγω ανασφάλειας. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να εξελιχθεί ιδανικά αν πάρεις πρωτοβουλίες και ενισχύσεις το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στη μέρα σου.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Έχεις μια ισχυρή αίσθηση του τι μπορεί να εφαρμοστεί και να γίνει και γενικά είναι μια ευνοϊκή στιγμή για τη διερεύνηση ή την έρευνα. Μπορεί να είναι δύσκολο να είσαι παραγωγική χωρίς να υποκύψεις σε περισπασμούς και μπορεί να υπάρχει η τάση να τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά. Οι συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου θα βοηθήσουν στο να λύσετε διαφορές και να βελτιώσετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιθυμείς μια επανασύνδεση είναι καιρός να δράσεις καθώς δεν μπορεί κανείς να σου αντισταθεί.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα των κοινών πόρων σου κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες έχεις τη δυνατότητα να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές σου. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές συζητήσεις με τους άλλους που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις κατευθύνσεις σου. Απόψε δείξε ενδιαφέρον στον ερωτικό σύντροφό σου και κάλυψε τα κενά που έχεις αφήσει το προηγούμενο διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς απόψε να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις με την ψυχή σου.

Πηγή: Tlife, Φωτο: Unsplash