Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother – νέοι παίκτες: Αυτοί μπήκαν στο σπίτι
LIFESTYLE

Big Brother – νέοι παίκτες: Αυτοί μπήκαν στο σπίτι

Big Brother - νέοι παίκτες: Δύο νέες προσθήκες έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του Big Brother.

Big Brother – νέοι παίκτες: Ένας παίκτης αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό live του Big Brother, δύο μπήκαν. Ο λόγος για τους Βλαδίμηρο Νικόλα και την Βασιλική Χάνου. Πιο συγκεκριμένα υποψήφιοι προς αποχώρηση της πρώτης εβδομάδας ήταν ο Χρήστος Μακρίδης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Jay Prodan.

Ύστερα από ψηφοφορία-θρίλερ του τηλεοπτικού κοινού, όπως είπε ο παρουσιαστής, Χάρης Βαρθακούρης, από το ριάλιτι αποχώρησε ο Jay. “Μόνο που κάθομαι εδώ σήμερα, αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα”, δήλωσε με αξιοπρέπεια ο παίκτης κατά την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑ

Ο Βλαδίμηρος είναι 22 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και ζει με τη μητέρα του. Είναι personal trainer και παράλληλα σπουδάζει μοντάζ. Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια δεν στάθηκαν εμπόδιο για να κυνηγήσει τα όνειρά του και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για εκείνον και τη μητέρα του.

Στο παρελθόν υπήρξε παχύσαρκος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν έχει ολοκληρώσει ερωτικά με κοπέλα. Στο Big Brother μπαίνει για να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε κόσμο που βιώνει δύσκολες καταστάσεις.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΝΟΥ

Η 53χρονη Βασιλική Χάνου έχει δυο ενήλικα παιδιά… κοντά στην ηλικία κάποιων συγκατοίκων της. Δικαιωματικά λοιπόν πιστεύει πως της ανήκει ο τίτλος «Μαμά του Big Brother!» Η διαφορά ηλικίας δεν τη φοβίζει καθόλου αφού γνωρίζει πως να χειριστεί τέτοιες ηλικίες και θα γίνει πολύ γρήγορα μέρος της παρέας!

Η Βασιλική ήταν πολλά χρόνια παντρεμένη, αλλά τώρα, χωρισμένη και ελεύθερη… δηλώνει έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα ζωή!  Καλόψυχη και… διορατική, αυστηρή αλλά δίκαιη… θέλει μέσω της εμπειρίας στο σπίτι του Big Brother να κερδίσει αυτοπεποίθηση! Το motto της; «V for Vasiliki!»

Δείτε ακόμη

Η Τζούλια Νόβα και το… καπέλο της
Κραυγή απόγνωσης από τη σύζυγο του Φωκά – “Δεν είχαμε να ζήσουμε, η ΔΕΗ μας έκοψε το ρεύμα”
Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Μπαλατσινού – Οι διακοπές στην Πάτμο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις