Αθήνα

°C

Κυριακή

11

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ερντογάν νέες δηλώσεις: “Είτε θα το καταλάβουν πολιτικά, είτε θα το βιώσουν οδυνηρά”
ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν νέες δηλώσεις: “Είτε θα το καταλάβουν πολιτικά, είτε θα το βιώσουν οδυνηρά”

Ερντογάν νέες δηλώσεις: Νέο παραλήρημα του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος απείλησε ότι "θα συντρίψουμε όποιον καταφερθεί εχθρικά εναντίον της Τουρκία"

Ερντογάν νέες δηλώσεις: Απτόητος συνεχίζει τις εμπρηστικές δηλώσεις ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εγκαίνια νοσοκομείου, ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να μετατρέψει τη χώρα του σε ένα από τα 10 μεγαλύτερα κράτη του κόσμου. Οπως τόνισε αυτό είναι που δημιουργεί φόβο σε άλλες χώρες. «Πίσω από τις συμμαχίες που εδραιώθηκαν εναντίον μας είναι η βιασύνη και ο φόβος που προκαλείται από αυτό».

«Θα καταλάβουν σύντομα ότι η Τουρκία έχει πολιτική, οικονομική και στρατιωτική δύναμη να διαλύσει τους χάρτες που της επιβάλλονται. Είτε θα το καταλάβουν πολιτικά, είτε θα το βιώσουν οδυνηρά στο πεδίο της μάχης», ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε άλλο σημείο. Ο Ερντογάν, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι η Τουρκία και ο λαός της είναι προετοιμασμένοι για κάθε πιθανότητα και για κάθε αποτέλεσμα. Όπως υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με το sigmalive, η Τουρκία βρίσκεται με κάθε τρόπο και εκφράζει σε όλες τις πλατφόρμες, τις συνεντεύξεις, και τα μηνύματά της ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να μοιραστεί ό,τι είναι δίκαιο.

Οι δηλώσεις Ερντογάν έρχονται λίγες ώρες μετά το νέο παραλήρημά του, όταν και απευθύνθηκε σε αποφοίτους πανεπιστημίου. «Όσους πριν από έναν αιώνα επιτέθηκαν κατά της ανεξαρτησίας μας , ο τουρκικός λαός τους έθαψε  είτε στο χώμα είτε τους έριξε στη θάλασσα. Αυτοί που στόχευσαν τη σημαία μας και την προσευχή μας, όταν έψαχναν τρόπο να βγουν απ αυτή την πίεση εκτέλεσαν τρεις πρωθυπουργούς, δυο υπουργούς και έναν αρχιστράτηγο. Ευχόμαστε να μην κάνουν το ίδιο λάθος σήμερα και να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα σήμερα», είπε.

Δείτε ακόμη

Κουρτς για ελληνοτουρκικά: “Ο Μητσοτάκης κάνει εξαιρετική δουλειά”
Εν αναμονή τηλεφωνικής επικοινωνίας Μητσοτάκη – Μέρκελ
Τουρκικά ΜΜΕ: Η Άγκυρα μεταφέρει 40 τανκς από την Συρία στον Έβρο
Ο διάλογος Στόλτενμπεργκ – Παναγιωτόπουλου που εκθέτει τον γγ του ΝΑΤΟ
Ελληνοτουρκικά: Έτοιμος να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις