Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Αγκαλιά με Ματέους Ρέις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Αγκαλιά με Ματέους Ρέις

Ολυμπιακός - Μεταγραφές: Η Ρίο Αβε φέρεται να συμφώνησε για την παραχώρηση του 25χρονου Βραζιλιάνου μπακ στους πρωταθλητές

ΟλυμπιακόςΜεταγραφές: Μια ανάσα μακριά από την απόκτηση του Ματέους Ρέις φαίνεται, πως, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έχουν βγει στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα. Τα πορτογαλικά μέσα σε δημοσιεύματα τους αναφέρουν, πως, τον έχουν βρεί στο πρόσωπο του Ρέις. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην Ρίο Άβε, έκανε μια πολύ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα και αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, η εφημερίδα “Record” αναφέρει, πως, ο Ρέις είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή και να γίνει παίχτης Ολυμπιακού.

Ακόμα, κάνουν λόγω για μια πρόταση, που, αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ και έγινε δεκτή από την Ρίο Άβε. Ενώ, γράφουν, πως, ο Ρέις ετοιμάζει τις βαλίτσες του, για να έρθει στην Ελλάδα. Η ομάδα του Πειραιά είχε αρκετό ανταγωνισμό για την απόκτηση του παίχτη, αφού, πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα αρκετών συλλόγων.

Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Η καριέρα του

Σε Βραζιλία και Πορτογαλία έχει ‘γράψει’ τις συμμετοχές στην καριέρα του ως τώρα ο Ρέις.  Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει κάνει καλές χρονιές με την Ρίο Άβε, με την οποία, μετράει σε 69 αγώνες, 1 γκολ, και 11 ασσίστ. Ακόμα, έχει αγωνιστεί στην Σάο Πάολο, όπου, σε 29 εμφανίσεις  είχε 2 ασσίστ. Με την Μπάχια είχε 19 αγώνες και 1 ασσίστ. Ενώ, έχει αγωνιστεί και στην Μορεϊρένσε, με την οποία, έχει καταγράψει 2 εμφανίσεις.

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις