Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Φεστιβάλ Βενετίας: Η εμφάνιση της Τέιλορ Χιλ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φεστιβάλ Βενετίας: Η εμφάνιση της Τέιλορ Χιλ

Φεστιβάλ Βενετίας: Το "παρών" στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας έδωσε το μοντέλο της Victoria Secret, Taylor Hill.

Φεστιβάλ Βενετίας: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας άνοιξε τις πύλες του και παρόλο που οι περισσότεροι διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ δεν έδωσαν φέτος το παρών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, κάποιοι το τόλμησαν. Μεταξύ αυτών και το μοντέλο της Victoria’s Secret, Taylor Hill.

Το μοντέλο φρόντισε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω της χθες το απόγευμα, στο κόκκινο χαλί πριν από την προβολή της ταινίας «Amants» στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Η 24χρονη Τέιλορ Χιλ εμφανίστηκε με ένα χειροποίητο, μπλε φόρεμα του οίκου Etro που θύμιζε όμως περισσότερο μπουρνούζι ή ρόμπα.

Το εντυπωσιακό φόρεμα της Τέιλορ Χιλ

Συγκεκριμένα, το κοντό φόρεμα ήταν φτιαγμένο από μπλε βελούδο με καπιτονέ λεπτομέρειες και σατέν ύφασμα στα μανίκια και το γιακά, ενώ μια ζώνη τόνιζε την λεπτή μέση της. Το μοντέλο από την Αμερική πρόσθεσε λάμψη στην εμφάνισή της με ένα εντυπωσιακό κολιέ με μπλε πολύτιμους λίθους σε συνδυασμό με ένα τεράστιο δαχτυλίδι. Όσο για το χτένισμα, επέλεξε wet λουκ, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μπλε γόβες στιλέτο του Gianvito Rossi.

Η Τέιλορ Χιλ ταξίδεψε για την Βενετία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και την Τετάρτη παρακολούθησε την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο Φεστιβάλ είναι ένα από τα παλαιότερα στον κόσμο και θεωρείται ένα από τα «Πέντε μεγάλα» γεγονότα όπου δίνουν το παρών λαμπερά ονόματα, όπως ο Μπραντ Πιτ και η Σκάρλετ Γιόχανσον. Ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 12 του μήνα.

 

Δείτε ακόμη

Ο Batman… κόλλησε κορονοϊό 
61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης -Με μια πυξίδα, πολλά χρώματα, καμία κατεύθυνση
Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς υποδύεται την Κάλλας – Δείτε live την παράσταση από το Μόναχο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις