Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αλκίνοος Ιωαννίδης – Τεχνόπολη 2020: Η συναυλία του τραγουδιστή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αλκίνοος Ιωαννίδης – Τεχνόπολη 2020: Η συναυλία του τραγουδιστή

Αλκίνοος Ιωαννίδης - Τεχνόπολη 2020: Στην Τεχνόπολη θα βρεθεί ο γνωστός τραγουδιστής, προκειμένου να ταξιδέψει τους θεατές με την φωνή του.

Αλκίνοος Ιωαννίδης – Τεχνόπολη 2020: Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, στις 17 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με μια κιθάρα ή ένα λαούτο και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας. Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, την μαγεία της συνύπαρξης και την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Δείτε ακόμη

Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Τέιλορ Χιλ στο Φεστιβάλ Βενετίας
Ο Batman… κόλλησε κορονοϊό 
61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης -Με μια πυξίδα, πολλά χρώματα, καμία κατεύθυνση
Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς υποδύεται την Κάλλας – Δείτε live την παράσταση από το Μόναχο
Συμφωνία με το Netflix υπέγραψαν Μέγκαν και Χάρι
Lola Astanova: Ένας λόγος να αγαπήσεις την κλασική μουσική (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις