Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Γιόρτασε χορεύοντας τον… χωρισμό της
LIFESTYLE

My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Γιόρτασε χορεύοντας τον… χωρισμό της

My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δείτε το βίντεο της διαγωνιζόμενης στο My Style Rocks.

My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έδωσε ρεσιτάλ στο χθεσινό επεισόδιο του «My Style Rocks». «Χώρισα! Χώρισα τον αντρούλη μου, όπως όλος ο κόσμος ξέρει και θέλω πλέον να γιορτάσω την ελευθερία μου με ένα πάρτι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη προκειμένου να δικαιολογήσει την ενδυματολογική της επιλογή. «Καλώ, λοιπόν, στο σπίτι μου στην Κηφισιά όλα τα κορίτσια να κάνουμε pool party! Είμαι οικοδέσποινα και τις περιμένω»!

Η διαγωνιζόμενη του «My Style Rocks» δεν έμεινε εκεί καθώς θέλησε να ανεβάσει την θερμοκρασία επικίνδυνα με έναν καυτό χορό μπροστά την κάμερα! «Θα πιούμε κοκτέιλ, σαμπάνιες και θα γιορτάσουμε μέχρι πρωίας την ελευθερία μου» πρόσθεσε με χαμόγελο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο πλατό του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τι είπε πρόσφατα για τον χωρισμό της

“Με τον άντρα μου δεν είμαστε πια μαζί, χωρίσαμε. Είναι… τελεία και παύλα! Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια, αλλά μου τελείωσε. Εκείνος ήθελε να κάνουμε οικογένεια, εγώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου έχω άλλες προτεραιότητες, οπότε δεν είμαι σε αυτή τη φάση», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε ακόμη

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξηγεί γιατί “παντρεύτηκε” τον σκύλο της (vid)
Big Brother: Ημίγυμνη η πληθωρική Αφροδίτη – «Έχει βγάλει β@ζι@ έξω ρε»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις