Άννα Βίσση – Τεχνόπολη 2020: Σε συναυλία με μάσκα η τραγουδίστρια

LIFESTYLE

Άννα Βίσση – Τεχνόπολη 2020: Σε συναυλία με μάσκα η τραγουδίστρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Άννα Βίσση - Τεχνόπολη 2020: Το "παρών" στην συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στη Τεχνόπολη, έδωσε η Άννα Βίσση το βράδυ της Τρίτης.

04.09.2020 | 10:30

Άννα Βίσση – Τεχνόπολη 2020: Η Άννα Βίσση μετά τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά μαζί με την οικογένειά της, επέστρεψε στην Αθήνα και στους κανονικούς ρυθμούς της. Η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε το βράδυ της Τρίτης να δώσει το “παρών” στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στη Τεχνόπολη, προκειμένου να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του καταξιωμένου καλλιτέχνη. Μπορεί ο κορονοϊός να εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσά μας, όμως οι συναυλίες πραγματοποιούνται κανονικά τηρώντας τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία των θεατών.

Η Άννα Βίσση βρέθηκε στο χώρο της εκδήλωσης τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και παρέμεινε με αυτή καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας. Η γνωστή τραγουδίστρια απόλαυσε το Σωκράτη Μάλαμα καθισμένη στη θέση της. Παρόλα αυτά η γνωστή τραγουδίστρια ως λάτρης των social media και πιο συγκεκριμένα του instagram, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας στην λεζάντα: “Χτες στο κοινό …14/9 στη σκηνή της Τεχνόπολης ! Μια συναυλία που για δεύτερη χρονιά περιμένω με λαχτάρα ❤️ Μαζί σας πάντα ! …
#τεχνόπολη #Αθήνα #athensgreece #technopolis_athens#downtownathens #gaziathens #concert #2020 #whatayear”

Δείτε ακόμη

Big Brother: Ημίγυμνη η πληθωρική Αφροδίτη – «Έχει βγάλει β@ζι@ έξω ρε»
Η τρυφερή φωτογραφία της Ειρήνης Καζαριάν με τον αγαπημένο της
Κατερίνα Στικούδη vs Τζένιφερ Λόπεζ
Αυτός είναι ο σύντροφος της Ειρήνης Καζαριάν – Κούκλος, με τέλειες αναλογίες
Exit mobile version