Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπερλουσκόνι – κορονοϊός: Θετικός στον ιό ο Ιταλός
ΚΟΣΜΟΣ

Μπερλουσκόνι – κορονοϊός: Θετικός στον ιό ο Ιταλός

Μπερλουσκόνι - κορονοϊός: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς βρέθηκε θετικός στον ιό.

Μπερλουσκόνι – κορονοϊός: Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη αργά χθες βράδυ στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, δυο μέρες μετά το θετικό τεστ κορονοϊού, όπως έκαναν σήμερα γνωστό οι ίδιοι του οι συνεργάτες, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «η εισαγωγή αποφασίσθηκε για προληπτικούς λόγους μετά την εμφάνιση κάποιων συμπτωμάτων», αλλά «η γενικότερη κατάσταση του Μπερλουσκόνι δεν είναι σοβαρή».

Η συνεργάτιδά του και γερουσιαστής Λίτσια Ροντζούλι δήλωσε πριν από λίγο στην Rai ότι «μετά από κάποιες μικρές δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρωί, ο Καβαλιέρε είναι τώρα καλά». Εκτός από τον «Καβαλιέρε», θετικά στην Covid-19 είναι και δύο από τα πέντε παιδιά του. Πρόκειται για τον Λουίτζι και την Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, 36 και 31 ετών. Ετέθησαν σε αυτοαπομόνωση στην βίλα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, στην Σαρδηνία.

Ο Μπερλουσκόνι είναι ασυμπτωματικός

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση της μόλυνσης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με κορονοϊό έκανε τον γύρο του κόσμου αργά χθες το απόγευμα. Σε τηλεφωνική σύνδεση με συνεδρίαση γυναικών του κόμματός του, ο «μίστερ τιβί» επιβεβαίωσε ότι είναι ασυμπτωματικός και ότι «είναι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή την δυσκολία».

Δείτε ακόμη

Διαγνωστικό τεστ ξεχωρίζει τον κορονοϊό από την γρίπη
Στο Μινσκ ο Ρώσος πρωθυπουργός με εντολή Πούτιν
Μεθυσμένοι Βρετανοί κάνουν πάρτι σε σκάφος στη Ζάκυνθο – Οργή της Daily Mail

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις