Μάσκα στα ΜΜΕ: Επιβάτης δεν συμμορφωνόταν και έφυγε… κλαίγοντας

ΚΟΣΜΟΣ

Μάσκα στα ΜΜΕ: Επιβάτης δεν συμμορφωνόταν και έφυγε… κλαίγοντας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μάσκα στα ΜΜΕ: Επιβάτης τρένου επιτέθηκε σε αστυνομικό που του ζήτησε να φορέσει μάσκα.

04.09.2020 | 23:05

Μάσκα στα ΜΜΕ: Ένας άνδρας αρνήθηκε να συμμορφωθεί στους κανόνες που επιβάλει ο κορονοϊός και έφυγε από το τρένο… μετανιωμένος. Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό Lime Street στο Λίβερπουλ, όταν ένας επιβάτης τρένου, όπως κατήγγειλαν άλλοι επιβάτες, όχι μόνο δεν φορούσε την μάσκα του ως όφειλε, αλλά έβηξε και σε άλλους δύο επιβαίνοντες. Στο βίντεο που έχει ανέβει στην ηλεκτρονική έκδοση της Mirror, ένας αστυνομικός ζητάει από τον απείθαρχο επιβάτη να φορέσει τη μάσκα του.

Η χρήση μάσκας στα ΜΜΜ είναι υποχρεωτική, εκτός εάν συντρέχουν λόγοι υγείας, αναφέρει ο νόμος και στην Αγγλία και αυτό επικαλέστηκε ο επιβάτης, που αρνούνταν πεισματικά να ακολουθήσει την οδηγία του ένστολου. Ο Βρετανός αστυνομικός επέμεινε, ζητώντας του να κατέβει από το τρένο, με τους δυο τους να πιάνονται στα χέρια και ο αστυνομικός να κάνει χρήση σπρέι πιπεριού, πριν περάσει χειροπέδες στον επιβάτη, που αντιστάθηκε στη σύλληψη.

Η Βρετανική Αστυνομία Συγκοινωνιών σε ανακοίνωση της για το περιστατικό αναφέρει: «Ένας άνδρας κατηγορήθηκε για απειλητική συμπεριφορά και επίθεση σε αστυνομικό στο τρένο για το Λίβερπουλ στον σταθμό Lime Steet. Το συμβάν έγινε στις 3:20 πμ την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου. Ο αστυνομικός κλήθηκε μετά από καταγγελία ότι ένας άνδρας έβηξε σε δυο επιβάτες».

Δείτε ακόμη

Τα νέα συμπτώματα του κορονοϊου στα παιδιά

Μόσιαλος: Τι γνωρίζουμε για το Sputnik-V

Exit mobile version