Ενημέρωση για κορονοϊό 4/9: Δείτε live

ΕΛΛΑΔΑ

Ενημέρωση για κορονοϊό 4/9: Δείτε live

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ενημέρωση για κορονοϊό 4/9: Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν την έναρξη της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 202 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας και έναν νέο θάνατο.

04.09.2020 | 18:03

Ενημέρωση για κορονοϊό 4/9: Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπο Γώγο και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν την έναρξη της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 202 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας και έναν νέο θάνατο.

Σημειώνεται ότι όπως προκύπτει από τη 13η έκθεση προόδου του Παρατηρητηρίου που αφορά στο διάστημα 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου, οι βασικοί επιδημιολογικοί δείκτες για τον κορωνοϊό εμφανίζουν επιδεινούμενη τάση. Σύμφωνα με την έκθεση, η πορεία της αύξησης των κρουσμάτων δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί, αλλά ο κυλιόμενος ημερήσιος μέσος όρος θανάτων και το πλήθος κρουσμάτων στις ΜΕΘ έχουν επιδεινωθεί σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση. Οσον αφορά στον δείκτη Rt, παρουσιάζει μικρή μείωση, στο 0,72.

Δείτε ακόμη

202 νέα κρούσματα σήμερα – Στους 279 οι νεκροί
Ποιοι εξαιρούνται από τη χρήση της – Επείγουσα ανακοίνωση του ΙΣΑ
Παρατηρητήριο κορονοϊού: Ανησυχία για τη διασπορά στους νέους
Exit mobile version