Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – φιλικά: Προβλήματα για ΑΕΚ και ΠΑΟ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπάσκετ – φιλικά: Προβλήματα για ΑΕΚ και ΠΑΟ

Μπάσκετ - φιλικά: Διάστρεμμα ο Σαντ Ρος στον Παναθηναϊκό, οι εξετάσεις δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος

Μπάσκετ – φιλικά: Πάει με αρκετά προβλήματα στην Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ. Η «ένωση» ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία της στην Αθήνα και θα ταξιδέψει για την συμπρωτεύουσα, όπου, θα δώσει μία σειρά από φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Άρη και ΠΑΟΚ, με σκοπό να φανεί η κατάσταση της ομάδας. Ωστόσο, ο κόουτς Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στην διάθεση του 4 παίχτες. Πιο συγκεκριμένα, θα απουσιάζουν οι Γιόνας Ματσιούλις, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Μάτ Λοτζέσκι και Δημήτρης Κατσίβελης, οι οποίοι, είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται.

Την ίδια ώρα, ο Κωστής Γόντικας θα πάει κανονικά με την ομάδα στην Θεσσαλονίκη, αφού, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και κάνει κανονικά προπονήσεις. Ακόμα, ο Έλληνας κόουτς θα πάρει μαζί του και τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος, το τελευταίο διάστημα κάνει προπονήσεις με την ομάδα και καλύπτει τα κενά, που, έχουν δημιουργηθεί λόγω των τραυματισμών. Ακόμα, ο Ταϊρίς Ράις θα ταξιδέψει κανονικά με την ομάδα. Καθώς, ξεπέρασε το θέμα, που, αντιμετώπιζε και αναμένεται να αγωνιστεί στα φιλικά.

Μπάσκετ – φιλικά: Αγωνία για Ρος στον ΠΑΟ

Πρόβλημα προέκυψε και για τον Παναθηναϊκό. Κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με τον Ηρακλή στα Γιάννενα, ο Χάουαρντ Σαντ Ρος έπαθε διάστρεμμα. Ο Κουβανός γκαρντ μετά τον τραυματισμό, έμεινε εκτός στο υπόλοιπο του αγώνα. Οι άνθρωποι της ομάδας τον κράτησαν εκτός για να τον ξεκουράσουν και να εκτιμήσουν την σοβαρότητα του προβλήματος. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να περάσει από εξετάσεις, να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις