Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Υπουργοί – Κορονοϊός: Σε καραντίνα Γεωργιάδης, Παπαθανάσης, Πλακιωτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργοί – Κορονοϊός: Σε καραντίνα Γεωργιάδης, Παπαθανάσης, Πλακιωτάκης

Υπουργοί - Κορονοϊός: Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Νίκο Παπαθανάση, σε προληπτική καραντίνα μπαίνει και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

Υπουργοί – Κορονοϊός: Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Παπαθάνασης και ο Γιάννης Πλακιωτάκης, βρίσκονται σε καραντίνα από σήμερα, καθώς ενημερώθηκαν ότι επενδυτής με τον οποίο συναντήθηκαν χθες διεγνώσθη με κορονοϊό. Αρχικά το υπ. Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης δεν θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη και ότι μπαίνουν από σήμερα σε καραντίνα, καθώς ενημερώθηκαν ότι επενδυτής με τον οποίο συναντήθηκαν χθες βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Η ανακοίνωση του υπ. Ανάπτυξης: «Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης. Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί».

Θετικός στον κορονοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής Υπουργός αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα Νίκος Παπαθανάσης θα συνόδευαν σήμερα στο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και θα συμμετείχαν σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς.

Λίγο αργότερα λοιπόν και ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης ενημέρωσε μέσω Twitter ότι και ο ίδιος μπαίνει σε καραντίνα, καθώς και εκείνος συναντήθηκε με τον ίδιο επενδυτή που διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό.

Δείτε ακόμη

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης -Τι είπε όταν τους είδε όλους με μάσκες
Συνάντηση Δένδια-Πάιατ για την παραβατικότητα της Τουρκίας
Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Το πρόγραμμά του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις