Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεωργιάδης – Παπαθανάσης: Σε καραντίνα μετά από επαφή με θετικό κρούσμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης – Παπαθανάσης: Σε καραντίνα μετά από επαφή με θετικό κρούσμα

Γεωργιάδης - Παπαθανάσης: Σε απομόνωση στο σπίτι τους θα παραμείνουν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης καθώς, όπως ανακοινώθηκε, χθες ήρθαν σε επαφή με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό.

Γεωργιάδης – Παπαθανάσης: Σε καραντίνα βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης, καθώς ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Οι δύο άνδρες ήταν προγραμματισμένο να συνοδεύσουν σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και αμέσως ήρθε η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Η ανακοίνωση του υπ. Ανάπτυξης: Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.
Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Δείτε ακόμη
Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Το πρόγραμμά του
Η Ελλάδα θέλει να αποκτήσει μαχητικά αεροσκάφη Rafale: Επικοινωνία Παναγιωτόπουλου – Παρλί
Στο Καστελόριζο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Μητσοτάκης: Χθες έγιναν 17.000 τεστ κορονοϊού – Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων
Κεραμέως: Δεν θα μπαίνει κανείς στην τάξη χωρίς μάσκα
Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλέξης Τσίπρας προτείνει Τζανακόπουλο για γραμματέα του κόμματος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις