Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ακάρ – F16: Νέο παραλήρημα από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας
ΚΟΣΜΟΣ

Ακάρ – F16: Νέο παραλήρημα από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας

Ακάρ - F16: Αυτή τη φορά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ βρέθηκε κοντά στους νέους ιπτάμενους της Τουρκίας και δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει έναν ακόμη εμπρηστικό λόγο.

Ακάρ – F16: Την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στους νέους ιπτάμενους της Τουρκίας και να βγάλει έναν ακόμα εμπρηστικό λόγο είχε ο Χουλουσί Ακάρ με αφορμή την έναρξη της εκπαιδευτικής αεροπορικής σειράς 2020-2021. Αρχικά είπε πως οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν εκπληρώσει την αποστολή τους και θα συνεχίσουν, και συνέχισε πως «περνάμε πολύ ευαίσθητη περίοδο, πολύ κρίσιμη, θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας, και τα συμφέροντα μας, σε γη, αέρα και θάλασσα».

Συνάμα, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας σε δηλώσεις του έριξε πυρά προς Γαλλία και ΗΠΑ αναφέροντας προκλητικά πως «στην ανατολική Μεσόγειο έρχονται κάποιοι από αποστάσεις χιλιάδων χιλιομέτρων και κάνουν νταηλίκια και παίζουν τον ρόλο του προστάτη και της ασπίδας. Θα έρθουν, και θα φύγουν όπως ήρθαν. Εσείς αν προσπαθείτε να αλλάξετε της ισορροπίες, αφού πήρατε την απόφαση άρσης του εμπάργκο στη νότια Κύπρο, αυτό δεν θα φέρει την ειρήνη αλλά την σύγκρουση, δεν θα φέρει την λύση αλλά την μη επίλυση του ζητήματος». Όλη η κυβέρνηση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν κάθε μέρα συμμετέχει και σε ένα προκλητικό σόου.

 

Δείτε ακόμη

Ένωση της Λευκορωσίας με την Ουκρανία ονειρευόταν ο Λουκασένκο
Φρικτό έγκλημα στη Βραζιλία από… φίλη: Σκότωσαν έγκυο και της πήραν το μωρό
Το… καζάν – καζάν του Ερντογάν
Βίντεο σοκ στις ΗΠΑ: Συνέλαβαν 41χρονο, του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι και πέθανε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις