Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκροί Ελλάδα – κορονοϊός: Άλλοι 4 θάνατοι στη χώρα
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί Ελλάδα – κορονοϊός: Άλλοι 4 θάνατοι στη χώρα

Νεκροί Ελλάδα - κορονοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών λόγω κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς τέσσερις ηλικιωμένοι κατέληξαν το βράδυ της Τετάρτης και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Νεκροί Ελλάδα – κορονοϊός: Η πανδημία σαρώνει τους ηλικιωμένους. Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει με τα θύματα από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, καθώς κατέληξε άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα ανεβάζοντας τον θλιβερό απολογισμό των θανόντων από τη συγκεκριμένη δομή στους 23 ανθρώπους. Συνολικά, τέσσερις ακόμα άνθρωποι κατέληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη χώρα μας: μία 94χρονη, μία 74χρονη, ένας 86χρονος και μια 99χρονη, με την τελευταία να είναι το 23ο θύμα από το Ασβεστοχώρι. Η 94χρονη κατέληξε στις 00:50 και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης από τις 25 Ιουλίου, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Υποκείμενα νοσήματα είχαν και η 74χρονη που κατέληξε στις 3:25 και η οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, αλλά και ο 86χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στις 4:16 στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Σημειώνεται ότι πλέον, το σύνολο των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας είναι 279.  Στο μεταξύ δεκαεννέα είναι τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε γηροκομείο στο Μαρούσι, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας. Από αυτά τα 18 είναι ηλικιωμένοι ενώ 1 κρούσμα αφορά σε εργαζόμενο. Η συγκεκριμένη μονάδα λειτουργεί πλέον υπό περιοριστικά μέτρα μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου.

Δείτε ακόμη

20 μαθητές επέστρεψαν από τη Ζάκυνθο στη Βρετανία θετικοί – Οι προκλητικές αναρτήσεις
«Κόκκινος συναγερμός» για τα κρούσματα στις δομές – Δύο νέες εστίες σε οίκο ευγηρίας στο Μαρούσι και στη Μόρια
Νέος γάμος στη Χαλκιδική προκαλεί ανησυχία – Εξετάζονται 40 καλεσμένοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις