Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – Nations League: Ολα μηδέν στη Σλοβενία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Nations League: Ολα μηδέν στη Σλοβενία

Εθνική - Nations League: Μετριότατη και εντελώς βαρετή η ομάδα του Φαντ Σχιπ έκανε ελάχιστα αισθητή την παρουσία της επιθετικά

ΕθνικήNations League: Κόλλησαν στο “0” Ελλάδα και Σλοβενία. Δεν πήρε τους πολυπόθητους τρείς βαθμούς η Εθνική μας και πλέον στρέφεται το ενδιαφέρον της στο Κόσσοβο για την αναμέτρηση της Κυριακής. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν θύμισε καθόλου την ομάδα των τελευταίων αναμετρήσεων, που, έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο και πήρε μία πικρή ισοπαλία. Από την άλλη, η Σλοβένοι δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο στο μάτς και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι φάνηκαν να πατάνε καλύτερα, χωρίς όμως να απειλούν την εστία του Βασίλη Μπάρκα. Μετά το πρώτο 25λεπτο η Ελλάδα ανέβασε ρυθμούς, ωστόσο, αρκέστηκαν σε μία φλύαρη κατοχή της μπάλας. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Εθνική – Nations League: Το β’ μέρος

Στο β μέρος, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και έδειξαν την ανωτερότητα της ποιότητας τους. Κυνήγησαν κάποιο γκολ, όμως, υστερούσαν στην τελική πάσα και δεν μπορούσαν εύκολα να πατήσουν στην περιοχή του Όμπλακ. Επιχείρησαν να πετύχουν κάποιο γκολ από μακρινό σουτ, χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα ο Σλοβένος κίπερ. Η ομάδα μας έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ με τον Σιόβα να βρίσκεται μόνος του με τον Όμπλακ, ωστόσο, ο Έλληνας στοπερ ξαφνιάστηκε και δεν τελείωσε όπως θα ήθελε. Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην ροή του αγώνα πήγαν να κλέψουν τη νίκη με τον Σποράρ να αστοχεί εξ επαφής. Έτσι, διατηρήθηκε το 0-0.

Το φύλλο αγώνα:

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπόμπι Μάντεν (Σκωτία), Βοηθοί: Γκράεμ Στιούαρτ (Σκωτία), Ντέιβιντ Ρουμ (Σκωτία)

ΣΛΟΒΕΝΙΑ (Μ. Κεκ): Όμπλακ, Μπάλκοβετς, Μεβλία, Μπλάζιτς, Στογιάνοβιτς, Μπόχαρ, Βέτριχ, Μπίγιολ (Κούτερ 78’), Ρεπ (Ζίβετς 52’), Βούκσιτς (Ζάιτς 61’), Σποράρ.

ΕΛΛΑΔΑ (Τζ. Φαν’τ Σχιπ): Μπάρκας, Γιαννούλης, Σιόβας, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μάνταλος (Μασούρας 87’), Μπακασέτας, Λημνιός, Παυλίδης (Φούντας 76’).

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις