Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σάλμα Χάγιεκ Ελλάδα: Η πανέμορφη ηθοποιός κλείνει τα 54 χρόνια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σάλμα Χάγιεκ Ελλάδα: Η πανέμορφη ηθοποιός κλείνει τα 54 χρόνια

Σάλμα Χάγιεκ Ελλάδα: Η Σάλμα Χάγιεκ κλείνει τα 54 και ποζάρει στα ελληνικά νησιά επιδεικνύοντας τις καμπύλες της.

Σάλμα Χάγιεκ Ελλάδα: Η εξωτική Σάλμα Χάγιεκ κλείνει τα 54 και το γιορτάζει με μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα αναρωτώμενη και η ίδια πώς είναι δυνατόν να μοιάζει τόσο νέα. Όπως γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα που ανήρτησε στo Instagram «η φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι από το παρελθόν». Η Σάλμα Χάγιεκ, με τον ήλιο να την “σκεπάζει”, ποζάρει φορώντας ένα μαύρο μαγιό και αναδεικνύοντας τη γεμάτη καμπύλες σιλουέτα της, ενώ ακολουθεί μια δεύτερη φωτό, κοντινό στο πρόσωπό της, για να σβηστεί κάθε υποψία για ύπαρξη της παραμικρής ρυτίδας.

Όπως σχολιάζουν οι φανατικοί θαυμαστές, όχι μόνο δεν φαίνεται να έχει ούτε μια ρυτίδα αλλά η σιλουέτα της θυμίζει πολύ την εικόνα της ηθοποιού στην ταινία του 1996 με τίτλο «From Dusk Till Dawn». Από τους πρώτους που εξέφρασαν την χαρά τους για την φωτογραφία αλλά και για τα γενέθλια της Χάγιεκ ήταν η φίλη της Πενέλοπε Κρουζ.

Η Σάλμα Χάγιεκ με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, σε Πάρο και Μύκονο, με την ηθοποιό να μην σταματά να ποστάρει φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram. Σε κάποια από τα πρόσφατα βιντεάκια η Σάλμα Χάγιεκ χορεύει υπό τους ήχους του Ζορμπά και σπάει πιάτα υπό τους ήχους του Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας.

Βίντεο

Στην τελευταία, πιο πρόσφατη ανάρττησή της στο Instagram, εμφανίζεται σε βίντεο να χορεύει σε ελληνικούς ρυθμούς και, σε ένα δεύτερο βίντεο, να σπάει πιάτα την ώρα του γλεντιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις