Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Εντ Σίραν: Ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εντ Σίραν: Ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του

Εντ Σίραν: Ο 29χρονος σταρ της βρετανικής μουσικής σκηνής είχε πρόσφατα αποκαλύψει τον εθισμό του στο αλκοόλ και τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπιζε.

Εντ Σίραν: Με μία τρυφερή ανάρτησή του στο Instagram ο Βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του. Ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία της κούνιας του μωρού, όπου φαίνονται μία κουβέρτα και ένα ζευγάρι καλτσάκια, και ανέφερε στους followers του πως έχει κάποιες «προσωπικές εξελίξεις» να μοιραστεί.

«Την περασμένη εβδομάδα, με τη βοήθεια μιας καταπληκτικής ομάδας τοκετού, η Τσέρι γέννησε την όμορφη και υγιή κόρη μας, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί της. Τόσο η μητέρα όσο και το μωρό τα πάνε περίφημα και είμαστε στον έβδομο ουρανό. Ελπίζω να σεβαστείτε τις ιδιωτικές μας στιγμές αυτό τον καιρό. Σας στέλνω όλη μου τη αγάπη και θα ξαναβρεθούμε όταν έρθει η ώρα να επιστρέψω» έγραψε.

Αρραβωνιάστηκε μια παιδική του φίλη

Στις αρχές του 2018, ο Εντ Σίραν, είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του με την παιδική του φίλη Τσέρι Σίμπορν μέσω Instagram. «Αρραβωνιάστηκα λίγο πριν από τη νέα χρονιά με την Τσέρι. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, και οι γάτες μας είναι ευχαριστημένες» είχε γράψει στην ανάρτηση την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία τους.

Ο πλουσιότερος διάσημος στη Βρετανία κάτω των 30 ετών

Ο Εντ Σίραν είναι επίσημα η πλουσιότερη διασημότητα της Βρετανίας κάτω των 30 ετών. Ο 28χρονος τραγουδιστής και συνθέτης κέρδισε τον τίτλο, αφού η Αντέλ πέρασε τα 30, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πληροί πλέον τις προϋποθέσεις για παραμονή στη λίστα. Ο Εντ Σίραν είδε την περιουσία του σχεδόν να διπλασιάζεται από το 2018, από 94 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας έγινε 170 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

 

 

Σύμφωνα το περιοδικό Heat Magazine που κατάρτισε τη λίστα με τους 30 πιο πλούσιους Βρετανούς διάσημους ηλικίας κάτω των 30, η πλειονότητα των εσόδων του Εντ Σίραν προέρχεται από την περιοδεία του “Divide” με 258 συναυλίες, τις οποίες παρακολούθησαν επτά εκατομμύρια θαυμαστές από τον Μάρτιο του 2017 έως τον Αύγουστο του 2019. Τα έσοδα της περιοδείας ανήλθαν κατ’ εκτίμηση σε 776,2 εκατομμύρια δολάρια (599,4 εκατ. λίρες Αγγλίας). Τα δικαιώματα από τα τραγούδια συνέβαλαν επίσης στην αύξηση της περιουσίας του τραγουδιστή, ο οποίος πούλησε περίπου 150 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Δείτε ακόμη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια» (vid)
Η Κάτια Ζυγούλη μας εύχεται “καλό μήνα” με μια τρυφερή φωτογραφία
Τσιάρτας: Η παρακμιακή κατρακύλα της τηλεόρασης επιβεβαιώνεται

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις