Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Γερασιμίδου για ριάλιτι: Τι είπε η ηθοποιός για το Big Brother
LIFESTYLE

Ελένη Γερασιμίδου για ριάλιτι: Τι είπε η ηθοποιός για το Big Brother

Ελένη Γερασιμίδου για ριάλιτι: Στην επιστροφή του Big Brother αλλά και στον Ανδρέα Μικρούτσικο, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της, η γνωστή ηθοποιός.

Ελένη Γερασιμίδου για ριάλιτι: Συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή παραχώρησε πρόσφατα η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στις υπερβολικές αμοιβές στην τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να κάνει λόγο για την επιστροφή του Big Brother αλλά και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αναφερόμενη στις αμοιβές δήλωσε: «Εγώ δεν έφτασα ποτέ στις υπερβολές που ακούω, μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί και να μην είναι. Δεν απαίτησα και δεν σήκωσα μπαϊράκι τρομερό, ίσως και να έπρεπε γιατί κι εγώ στην πρώτη γραμμή ήμουν και στην πρώτη ζήτηση κι ακόμα μπορώ να πω δεν έχω κανένα παράπονο. Υπερβολές δεν κάναμε ποτέ, κάναμε όμως περιουσία από την τηλεόραση κι από το θέατρο».

Όσον αφορά τα ριάλιτι η ηθοποιός είπε: «Τα ριάλιτι δεν θέλω να τα συζητάω, δεν με αφορούν καθόλου και δεν πρέπει να αφορούν και κανένα. Τέλος πρέπει να σταματήσει αυτός ο εκμαυλισμός. Τώρα εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τον Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί ο Ανδρέας Μικρούτσικος που γνώρισα εγώ ήταν ένας πολύ καλός μουσικός κι έχω αυτήν την εικόνα».

Δείτε ακόμη

Η εντυπωσιακή αλλαγή της Δούκισσας Νομικού στα μαλλιά (pic)
Πάρτι με φωτιές στην παραλία – Αγκαλιά με τον Ματέο η Μενεγάκη
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις