Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δούκισσα Νομικού μαλλιά: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της
LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού μαλλιά: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της

Δούκισσα Νομικού μαλλιά: Μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της αποφάσισε να κάνει η Δούκισσα Νομικού, η οποία το βράδυ της Τρίτης επισκέφτηκε τον αγαπημένο της κομμωτή για την ανανεώσει.

Δούκισσα Νομικού μαλλιά: Η Δούκισσα Νομικού μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι στην Μύκονο επέστρεψε στην Αθήνα και αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Δημήτρη Θεοδωρίδη το βράδυ της Τρίτης επισκέφτηκε τον αγαπημένο της κομμωτή, Πάνο Καλλίτση, ο οποίος την έκανε και πάλι κατάξανθη. Η γνωστή παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει ένα πιο καστανό χρώμα στα μαλλιά της, ώστε να μην χρειάζεται να βάφει συνεχώς τη ρίζα της, κάτι το οποίο αποφάσισε να αλλάξει.

Να αναφέρουμε ότι η όμορφη Δούκισσα μετά το χαλάρωμα στο νησί των Ανέμων έχει αρχίσει να επανέρχεται ενεργά στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram. Το μοντέλο το οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδάκια με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, ανέβασε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της κομμωτή γράφοντας χαρακτηριστικά: “Ξανθιά ξανά μετά από 3 χρόνια. Με τον @panoskallitsis μετά από καιρό. Είπαμε να βγάλουμε μια φωτό. Και ας φοράμε μάσκες. «Εγώ πάντως χαμογελάω» του λέω. «Και εγώ» μου λέει.”.

Δείτε ακόμη

Πάρτι με φωτιές στην παραλία – Αγκαλιά με τον Ματέο η Μενεγάκη
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια» (vid)
Η Κάτια Ζυγούλη μας εύχεται “καλό μήνα” με μια τρυφερή φωτογραφία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις