Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Nammos – Scorpios λουκέτο: Τι λέει εργαζόμενος σε μπαρ του νησιού
ΕΛΛΑΔΑ

Nammos – Scorpios λουκέτο: Τι λέει εργαζόμενος σε μπαρ του νησιού

Nammos - Scorpios λουκέτο: Scorpios και Nammos, μάζεψαν τις ξαπλώστρες, έκλεισαν τις μουσικές και κατέβασαν ρολά μέχρι νεωτέρας.

Nammos – Scorpios λουκέτο: Λουκέτο στα δυο πιο γνωστά beach bar της Μυκόνου, έβαλε η πανδημία, μετά τον εντοπισμό 13 κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ των εργαζομένων. Scorpios και Nammos, μάζεψαν τις ξαπλώστρες, έκλεισαν τις μουσικές και κατέβασαν ρολά μέχρι νεωτέρας. Εργαζόμενος σε beach bar του νησιού που ελέγχθηκε από τον ΕΟΔΥ μιλάει αποκλειστικά στο MEGA:«Στις 18 Αυγούστου έσκασε κλιμάκιο με c130 ελικόπτερο. Έγινε ιχνηλάτηση σε αρκετά μαγαζιά. Εγώ είχα βρεθεί με επιβεβαιωμένο κρούσμα, είχαμε βγει για φαγητό. Έγινε και σε έμενα ιχνηλάτηση, βγήκα αρνητικός παρόλο που ήμουνα σε επαφή με θετικό κρούσμα». Ύστερα από 70 ελέγχους, 11 εργαζόμενοι εντοπίστηκαν θετικοί στο Nammos στην κοσμική παραλία Ψαρού ενώ ακόμα 2 εργαζόμενοι είναι θετικοί μεταξύ 125 ατόμων που υποβλήθηκαν σε τεστ, στο beach bar Scorpios στην Παράγκα Μυκόνου.

«Το επιβεβαιωμένο κρούσμα που είχα βγει μαζί του, ουσιαστικά ήταν ασυμπτωματικό, αλλά δεν είχε γεύση και όσφρηση. Είναι σε καραντίνα 14 ημέρες, παρακολουθείται, αερίζεται καθημερινά το σπίτι, είναι μόνη της.

– Έχει πυρετό; βήχα;

Πυρετό για μια ημέρα, βήχα καθόλου. Δηλαδή το θέμα αναπνευστικού που είναι ο COVID, που χτυπάει εκεί πέρα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ουσιαστικά ήταν ασυμπτωματικό, αλλά δεν είχε γεύση και όσφρηση.»

Και οι 13 ασθενείς βρίσκονται σε καραντίνα, με την ιχνηλάτηση να συνεχίζεται. Ωστόσο, πολλά ερωτήματα θέτει ο μεγάλος αριθμός εργαζομένων που έφυγαν από την Μύκονο, λίγες μέρες πριν γίνουν τα τεστ.

«Έφυγαν τις προηγούμενες ημέρες, αλλά έφυγαν για λόγους ότι είχε μείωση δουλειάς, όχι για το λόγους ότι φοβόντουσαν μην είναι θετικοί στον COVID».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις