Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατρούγκαλος – Κασιμάτης: Ο Δοξιάδης παίρνει θέση για το σχόλιο στην Καθημερινή
ΕΛΛΑΔΑ

Κατρούγκαλος – Κασιμάτης: Ο Δοξιάδης παίρνει θέση για το σχόλιο στην Καθημερινή

Κατρούγκαλος - Κασιμάτης: Ο Δοξιάδης κάνει παρέμβαση στο θέμα της Καθημερινής, σχολιάζει τα όσα έγραψε ο Κασιμάτης για τα μαλλιά του Κατρούγκαλου αλλά και την συγνώμη του Αλέξη Παπαχελά.

Κατρούγκαλος – Κασιμάτης: Θέση στην υπόθεση του άρθρου του Στέφανου Κασιμάτη στην Καθημερινή, στο οποίο ειρωνευόταν τα μαλλιά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κατρούγκαλου – ο βουλευτής έχει χάσει τα μαλλιά του από τη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται- παίρνει με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης.

Ο Απόστολος Δοξιάδης αποκαλύπτει ότι ο αρθρογράφος -που είναι φίλος και κουμπάρος του- έχει βγει σε “τιμωρητική άδεια” και κατηγορεί τον Διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά.

Ιστορία καθημερινής υποκρισίας

Την περασμένη Πέμπτη, ο αρθρογράφος της ῾Κ῾ Στέφανος Κασιμάτης είχε στο άρθο του στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας φωτογραφία του Γιώργου Κατρούγκαλου να αγορεύει στη Βουλή. Στη λεζάντα, που πάντα συνοδεύει τις φωτογραφίες των άρθρων του–κατά κανόνα άσχετων με το κύριο θέμα του–o Κασιμάτης κορόιδευε τα κομμένα μαλλιά του εικονιζόμενου, θρηνώντας τους ωραίους ῾βοστρύχους᾽ του, που έκοψε.

Αυτό που δεν γνώριζε ο αρθρογράφος όταν έγραφε τη λεζάντα, όπως δεν γνώριζε κανείς στην εφημερίδα αλλά και στη δημόσια σφαίρα (ο εικονιζόμενος είχε επιλέξει, όπως είχε καθε δικαίωμα, να μην κοινοποιήσει το θέμα της υγειας του) ο Γιώργος Κατρούγκαλος έχει πρόσφατα ασθενήσει, και τα κοντά μαλλιά ήταν το αποτέλεσμα μιας θεραπείας. Μαθαίνοντάς το, την ίδια μέρα της δημοσίευσης, ο Κασιμάτης τηλεφώνησε στον Κατρούγκαλο και του ζήτησε συγγνώμη, την οποία εκείνος μεγαλόψυχα αποδέχθηκε. Και αμέσως κατόπιν συνέταξε μια ξεκάθαρη δήλωση, όπου παραδέχεται το λάθος του, ζητά δημόσια συγγνώμη, και εύχεται στον Κατρούγκαλο να ᾽ναι γρήγορα γερός–όπως βέβαια ευχόμαστε του ανθρώπου όλοι μας. Η συγγνώμη δημοσιεύθηκε ηλεκτρονικά την Παρασκευή το απόγευμα στον ιστότοπο της εφημερίδας, και μαζί μια συγγνώμη της εφημερίδας.

Δείτε εδώ τη συνέχεια:

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣΤην περασμένη Πέμπτη, ο αρθρογράφος της ῾Κ῾ Στέφανος Κασιμάτης είχε στο άρθο του στη…

Julkaissut Apostolos Doxiadis Tiistaina 1. syyskuuta 2020

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις