Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δίκη Μακρή σήμερα: Ο διάλογος του κατηγορούμενου με την Βικτώρια Καρύδα
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Μακρή σήμερα: Ο διάλογος του κατηγορούμενου με την Βικτώρια Καρύδα

Δίκη Μακρή σήμερα: Η Βικτώρια Καρύδα μίλησε σήμερα με τον άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή και αρνείται τα πάντα.

Δίκη Μακρή σήμερα: Με την απολογία του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, του επιχειρηματία που εκτελέστηκε πριν δύο χρόνια έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Ο φερόμενος δράστης αρνείται τα πάντα και δηλώνει ότι και ο ίδιος και ο κατηγορούμενος αδερφός του δεν έχουν καμία σχέση με το εν λόγω έγκλημα. Στην απολογία του, υποστήριξε ότι τη μέρα της άγριας δολοφονίας βρισκόταν στο ξενοδοχείο καθώς ο αδερφός του ήταν άρρωστος, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί έφυγε από την Ελλάδα την επομένη του εγκλήματος, είπε ότι η γυναίκα του τον ενημέρωσε ξαφνικά πως αρρώστησε το παιδί τους.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως επιθυμούσε να έρθει στην Ελλάδα για να έχει μία καλύτερη ζωή αυτός και η οικογένειά του. “Στην Ελλάδα είχα έρθει να δω εάν μπορώ να δραστηριοποιηθώ στο χώρο της εστίασης και σε στούντιο τατουάζ. Είχα έρθει να κοιτάξω τι ευκαιρίες υπήρχαν. Είχα αποφασίσει κατά 80% ότι θα ερχόμουν να αρχίσω εδώ επιχείρηση και να φέρω εδώ τη γυναίκα μου και το παιδί μου” είπε χαρακτηριστικά. Τραγική φιγούρα η Βικτώρια Καρύδα η οποία βρέθηκε για άλλη μια φορά στη δικαστική αίθουσα, έχοντας απέναντί της τους φερόμενους εκτελεστές του άνδρα της. Η άτυχη γυναίκα άκουσε σήμερα ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του συζύγου της και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο διάλογος – φωτιά της Βικτώριας Καρύδα με τον κατηγορούμενο

Ο κατηγορούμενος περιέγραψε τη στιγμή της σύλληψής του όταν ήρθε ξανά στην Ελλάδα μετά από λίγους μήνες και κατέληξε: “Θα ήθελα να υπάρχει ένα ανοικτό μυαλό και μία ανοικτή καρδιά. Ποιος άνθρωπος με ένα νεογέννητο παιδάκι να κάνει ένα τέτοιο φρικτό έγκλημα; Να ρισκάρει, να ρισκάρω τη δική μου ζωή και του παιδιού μου;” τόνισε. Με το χέρι στην καρδιά απευθύνθηκε σε δικαστές και ενόρκους λέγοντας: “Και εγώ και ο αδελφός μου είμαστε αθώοι. Μου λείπει πολύ η οικογένεια μου”. “Και εμένα ο άνδρας μου” σχολίασε η Βικτώρια Καρύδα.

“Έχω συμπόνια για εσάς και καταλαβαίνω. Τα ΜΜΕ με έχουν κάνει κάτι που δεν είμαι. πιστέψτε με, δεν έχω σχέση, δεν σκότωσα το σύζυγο σας πιστεύω ότι το δικαστήριο θα με κρίνει αθώο και θα γυρίσω πίσω στο παιδί μου”. Αύριο απολογείται ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις