Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση ναρκωτικών: Ζευγάρι έκρυβε ηρωίνη σε πάνα μωρού
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών: Ζευγάρι έκρυβε ηρωίνη σε πάνα μωρού

Διακίνηση ναρκωτικών: Η αστυνομία αναφέρει ότι η ποσότητα ήταν διαμοιρασμένη σε τρία δέματα, έτοιμα για διοχέτευση στα στέκια τοξικοεξαρτημένων.

Διακίνηση ναρκωτικών: Μια βρεφική πάνα και το στήριγμα νιπτήρα εξωτερικής τουαλέτας, έκρυβαν τα μυστικά μιας 23χρονης και ενός 46χρονου άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι όπου οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν, παρουσία εισαγγελέα έφοδο και έρευνα. Στο στήριγμα του νιπτήρα της τουαλέτας και στην βρεφική πάνα όπως προαναφέρθηκε, βρέθηκαν, αναφέρει η Αστυνομία, επιμελώς κρυμμένα τρία δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 794 γραμμαρίων «έτοιμα να διοχετευτούν σε στέκια τοξικοεξαρτημένων ατόμων, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Από τα στοιχεία της υπόθεσης φαίνεται ότι ο 46χρονος, θεωρούσε τις δύο κρύπτες στο σπίτι όπου διέμενε η 23χρονη, ασφαλείς.

Από τον Πέτρο Καρσιώτη

Από εκεί η φονική ηρωίνη παραλαμβανόταν και μέσω και άλλων ενδιάμεσων, έφθανε κατά δόσεις σε χρήστες, παγιδευμένους στους ψεύτικους παραδείσους, που εν τέλει είναι η κόλαση γι’ αυτά τα παιδιά. Όπως ανακοινώθηκε, αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών διαφόρων Υπηρεσιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, έναν 46χρονο άντρα και μία γυναίκα 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Διακίνηση ναρκωτικών: Οι κατασχέσεις

Συγκεκριμένα, αναφέρει ακόμη η Αστυνομία, μεσημεριανές ώρες, στην περιοχή της Μενεμένης, κατασχέθηκαν από οικία, που διέμενε η 23χρονη και παρευρισκόταν ο προαναφερόμενος άντρας: Τρία δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους (794) γραμμαρίων έτοιμα να διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων, μαχαίρι και δύο κομμάτια πλακιδίων με υπολείμματα ναρκωτικών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 2.339,90 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, 5 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους, πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και 3 κάρτες SIM.

Στην τουαλέτα η ζυγαριά

«Σημειώνεται», προσθέτει η Αστυνομία « ότι στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών επιμελώς κρυμμένες σε στήριγμα νιπτήρα εξωτερικής τουαλέτας και σε χρησιμοποιημένη βρεφική πάνα. Επιπρόσθετα, η 23χρονη γυναίκα, πριν την επικείμενη έρευνα, προσπάθησε να “εξαφανίσει” την ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας απορρίπτοντάς την σε λεκάνη τουαλέτας». Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπισθεί και η πηγή που παρείχε έναντι αμοιβής στο ζευγάρι για την περαιτέρω διακίνησή του.

Δείτε ακόμη

Σοκ στη Λαμία: Άγριο ξύλο σε 13χρονη από τρεις 17χρονες
Ερντογάν σε στρατηγούς: «Βυθίστε ελληνικό πλοίο ή καταρρίψτε μαχητικό»
Ο χάρτης των κρουσμάτων στην Ελλάδα: Στο «κόκκινο» και πάλι η Αττική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις