Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση ναρκωτικών: Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε την ηρωίνη
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών: Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε την ηρωίνη

Διακίνηση ναρκωτικών: Δεν πρόλαβε να παραδώσει την μεγάλη ποσότητα καφέ ηρωίνης που μετέφερε με το πλοίο στο Ηράκλειο ένας 40χρονος αλλοδαπός.

Διακίνηση ναρκωτικών: Δεν πρόλαβε να παραδώσει την μεγάλη ποσότητα καφέ ηρωίνης που μετέφερε με το πλοίο στο Ηράκλειο ένας 40χρονος αλλοδαπός, καθώς ο σκύλος ανιχνευτής «Μασκ» πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό του εντοπίζοντάς τον. Λίγο αργότερα, συνελήφθη και ο 49χρονος Έλληνας παραλήπτης.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε αμέσως από τον εκπαιδευμένο σκύλο της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου και στο σακίδιο που έφερε στην πλάτη του βρέθηκε μια συσκευασία με καφέ ηρωίνη βάρους 515,2 γραμμαρίων. Στην προανάκριση προέκυψε ότι παραλήπτης των ναρκωτικών ήταν ο 49χρονος, ο οποίος συνελήφθη με άλλα 15 «φιξάκια» ηρωίνης συνολικού βάρους 11,4 γραμμαρίων.

Διακίνηση ναρκωτικών: Έρευνα στο σπίτι του παραλήπτη

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 49χρονου, όπου βρέθηκαν άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 10,1 γραμμαρίων, τρεις πλαστικές κάρτες με υπολείμματα ηρωίνης και τρία κινητά. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

 

Δείτε ακόμη

Καθηγητής Δερμιτζάκης: Στα 10.000 υπολογίζονται τα ενεργά κρούσματα στην Ελλάδα
Σοκ στη Λαμία με τον ξυλοδαρμό 13χρονης: Οι 17χρονες τη χτυπούσαν επί 15 λεπτά
Επίθεση με βιτριόλι: Μέσα στην καλή χαρά διασκέδαζε η 35χρονη, πέντε μέρες πριν τη συλλάβουν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις