Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Αγκαλιά με Γκάρι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Αγκαλιά με Γκάρι

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Με τη σύμφωνη γνώμη της Αλ Ιτιχάντ οι Τούρκοι συζητούν για παραχώρηση του 29χρονου είτε με πώληση είτε με δανεισμό

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό φαίνεται πως βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι Πειραιώτες συζητάνε με την Φενέρ για την απόκτηση του παίχτη. Την ίδια ώρα, η Αλ Ιτιχάντ που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή (έχει δοθεί δανεικός στους Τούρκους), έχει δώσει το πράσινο φως για να προχωρήσει η υπόθεση. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας δηλώνουν, πως, ο 29χρονος βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στους “ερυθρόλευκους”.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της αραβικής ομάδας, Χουσεΐν Αλ Σαρίφ, δήλωσε για την υπόθεση του. «Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία συμφωνία και ο Γκάρι θα πάει στον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να γυρίσει στην Αλ Ιτιχάντ. Για αυτό και η ομάδα θέλει να τον πουλήσει και να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του». Ενώ, υπάρχει και μια ανατροπή στις εξελίξεις, αφού, για πρώτη φορά έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο απόκτησης του και όχι δανεισμού του.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ξεκαθαρίζει άμεσα

Μένει αν δούμε αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρ. Δηλαδή, οι Πειραιώτες να τον αποκτήσουν ως δανεικό. Και να έχουν την δυνατότητα να τον κάνουν μόνιμα δικό τους, καταβάλλοντας κάποια ρήτρα. Αυτό το ενδεχόμενο συζητάνε οι δύο πλευρές και το τοπίο φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει από μέρα σε μέρα. Υπενθυμίζεται πως ο Γκάρι Ροντρίγκες πριν πάει Τουρκία και ακολούθως στον αραβικό κόσμο, έπαιζε στη χώρα μας και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ακόμη:

Από μέρα σε μέρα η πρόταση Μπακογιάννη για Παναθηναϊκό και Βοτανικό!
Μάρτινς: Ομάδα για όμιλο ο Ολυμπιακός, γι αυτό προετοιμαζόμαστε
Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση στο κύπελλο μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις