Μπασκετ – Καλάθης: Ηθελα ένα. νέο ξεκίνημα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπασκετ – Καλάθης: Ηθελα ένα. νέο ξεκίνημα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπασκετ - Καλάθης: Χρειάζομαι λίγο χρόνο, αλλά για την ώρα όλοι μου συμπεριφέρονται άψογα και διασκεδάζω όταν δεν είμαστε στο παρκέ

02.09.2020 | 09:47

ΜπασκετΚαλάθης: Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Νικ Καλάθης. Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στους στόχους, που, έχει θέσει με την Μπαρτσελόνα. Ενώ, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον πρώην  συμπαίχτη του και νυν προπονητή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον λόγο, που τον οδηγήσε μακριά από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο αγωνίστηκε 8 χρόνια. Ενώ ακόμα, αναφέρθηκε και στο πως ένιωσε όταν έμαθε για το ενδιαφέρον των Καταλανών.

Σε ερώτηση για το πως νιώθει στην Βαρκελώνη, δήλωσε: «Νιώθω καλά. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία, δεν το σκέφτηκα καν όταν με πήραν τηλέφωνο. Ήμουν στην Ελλάδα για οκτώ χρόνια. Ήθελα ένα φρέσκο ξεκίνημα και θεωρώ ότι εδώ είναι η καλύτερη κατάσταση. Χρειάζομαι λίγο χρόνο, αλλά για την ώρα όλοι μου συμπεριφέρονται άψογα και διασκεδάζω όταν δεν είμαστε στο παρκέ».

Μπασκετ – Καλάθης: “Θέλω τη Euroleague”

Για τους στόχους του με την Μπαρτσελόνα: «Θέλω να κερδίσω την Euroleague. Αυτό είναι το βασικό. Μετά θεωρώ ότι μπορώ να περιμένω πολλά από εμάς και να κερδίσουμε όλους τους τίτλους». Τέλος, για τον Γιασικεβίτσιους, δήλωσε: «Τον ξέρω χρόνια, είμαστε φίλοι. Είναι διαφορετικά τώρα, είναι ο προπονητής μου, το σεβόμαστε αυτό. Θέλω να μάθω το σύστημα, όλοι είμαστε σε αυτή την φάση. Έχει την ίδια ενέργεια και το ίδιο πάθος για το παιχνίδι».

Δείτε ακόμη:

Από μέρα σε μέρα η πρόταση Μπακογιάννη για Παναθηναϊκό και Βοτανικό!
Μάρτινς: Ομάδα για όμιλο ο Ολυμπιακός, γι αυτό προετοιμαζόμαστε
Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση στο κύπελλο μπάσκετ
Exit mobile version