Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λίβερπουλ – Τσιμίκας: “Κόντρα” με Ρόμπερτσον
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίβερπουλ – Τσιμίκας: “Κόντρα” με Ρόμπερτσον

Λίβερπουλ - Τσιμίκας: “Εγώ ο νούμερο ένα αριστερός μπακ, να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ” λέει ο Σκωτσέζος ακραίος μπακ

ΛίβερπουλΤσιμίκας: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Άντριου Ρόμπερτσον για τον Κώστα Τσιμίκα. Ο αρχηγός της Εθνικής Σκωτίας σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα των «κόκκινων» κλήθηκε να μιλήσει για τον Έλληνα μπακ αλλά και για τις επικείμενες «μάχες», που, θα δώσουν στις προπονήσεις της Λίβερπουλ. Ενώ, δήλωσε πως δεν σκοπεύει να παραχωρήσει την θέση του στην βασική εντεκάδα.

Ο Σκωτσέζος μπακ δήλωσε πως ο Τσιμίκας έχει μπει πολύ καλά και έχει αυξήσει την αυτοπεποίθηση του. Επισήμανε πως κάνει καλό στην ομάδα αυτός ο συναγωνισμός, που υπάρχει μεταξύ των παιχτών. Ενώ, δήλωσε πως δείχνει πολύ καλά στοιχεία ο 24χρονος:”Έχει μπει πολύ καλά. Μπορούμε να δούμε ότι αυξάνει την αυτοπεποίθησή του ως παίκτης και ως μέλος του συνόλου. Κάτι που οφείλεται σε όλη την ομάδα και το προσωπικό”.

Λίβερπουλ – Τσιμίκας: “Εγώ το νούμερο ένα”

Ο Ρόμπερτσον πάντως επιθυμεί να είναι η βασική επιλογή του Κλοπ και δεν το κρύβει: “Τον έχω δει στην προπόνηση και δείχνει πολύ καλός παίκτης. Δεν μπορώ να πω ότι τον έχω δει πολύ να παίζει με τον Ολυμπιακό, γιατί αυτό είναι θέμα της ομάδας, και προφανώς έχουν δει ότι μπορεί να βελτιώσει την ομάδα και δεν έχω αμφιβολία ότι θα το κάνει. Για μένα προσωπικά, είναι στη θέση μου και θέλω να μείνω ο νούμερο ένα αριστερός μπακ. Θέλω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ, να είμαι υγιής και να διατηρώ την απόδοσή μου σε υψηλά επίπεδα και να παίξω όλα τα παιχνίδια. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι πάντα πιθανό, αλλά έχω αυτή την νοοτροπία. Αυτός είναι ο στόχος μου και είμαι βέβαιος ότι και αυτός έχει παρόμοιους στόχους. Χρειαζόμαστε τον συναγωνισμό στην ομάδα».

Δείτε ακόμη:

Από μέρα σε μέρα η πρόταση Μπακογιάννη για Παναθηναϊκό και Βοτανικό!
Μάρτινς: Ομάδα για όμιλο ο Ολυμπιακός, γι αυτό προετοιμαζόμαστε
Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση στο κύπελλο μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις