Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσάκας – Big Brother: Η ανάρτησή του και τα αρνητικά σχόλια
LIFESTYLE

Τσάκας – Big Brother: Η ανάρτησή του και τα αρνητικά σχόλια

Τσάκας - Big Brother: "Είναι θλιβερό και τραγικό να υπάρχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί από έναν άνθρωπο που έχει περάσει από εκεί" σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Τσάκας – Big Brother: Με απίστευτο τρόπο σχολίασε την επιλογή των συμμετεχόντων στο Big Brother ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Τσάκας), ο πρώτος νικητής του reality το μακρινό 2001. Ο ίδιος με έντονο ύφος, εξέφρασε την απορία του για το ποιος θα είναι ο αποδέκτης όλων αυτών των επιλογών.

Η σχετική ανάρτηση σχολιάστηκε από την εκπομπή Καλοκαίρι #NOT με τους παρουσιαστές να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι είναι τραγική και απαράδεκτη. Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Είναι όχι απλά τραγικό, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία καν να το σχολιάσω αυτό το πράγμα. Το θεωρώ τόσο άσχημο. Είναι όχι απλά κατακριτέο, είναι απαράδεκτο.»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπλήρωσε: «Είναι θλιβερό και τραγικό να υπάρχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί από έναν άνθρωπο που έχει περάσει από εκεί. Πάμε στο επόμενο θέμα».

Ο Τσάκας σήμερα

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης όπως είναι το πραγματικό όνομα του Γιώργος Τσάκα, έφυγε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού με 150.000 ευρώ πλουσιότερος. Ο Γιώργος, περήφανος Πόντιος και λάτρης της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Νικομήδειας στην Ημαθία, όταν βγήκε από το παιχνίδι θέλησε να επενδύσει τα χρήματα που είχε κερδίσει σε μία αγροτική επιχείρηση που σκεφτόταν χρόνια. Φυσικά τη δημιούργησε στη Νικομήδεια. Μόνο που η επιχείρησή του δεν πήγε καλά και αναγκάστηκε να φύγει για τη Γερμανία προκειμένου να δουλέψει.

Πίσω στις ρίζες

Ο Τσάκας, εργάζεται σε μία αεροπορική εταιρία μεταφορών, όμως, επιστρέφει συχνά στο χωριό του στη Νικομήδεια για να συναντήσει καλούς φίλους και συγγενείς. Με την πρώτη σύζυγό του – με την οποία έχει έναν γιο, την Άνια, χώρισαν και εκείνος βρήκε ξανά τον έρωτα στη δεύτερη σύζυγό του, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και τη Σημέλα-Μαρία.

Tην παραμονή πρωτοχρονιάς του 2001 όλη η Ελλάδα είχε καθηλωθεί στους δέκτες της να δει τον μεγάλο τελικό του reality Big Brother.  Οι δυο φίλοι, ο Τσάκας και ο Πρόδρομος έμειναν τελευταίοι στο σπίτι με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κέρδιζε το χρηματικό έπαθλο. Ο τελικός του reality χάρισε τότε στον Αnt1 τηλεθέαση που ξεπέρασε το 80%.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις