Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσιόδρας σήμερα: Επιστρέφει στην ενημέρωση για τον κορονοϊό
ΕΛΛΑΔΑ

Τσιόδρας σήμερα: Επιστρέφει στην ενημέρωση για τον κορονοϊό

Τσιόδρας σήμερα: Ο επικεφαλής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό και εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης για τη σχετική ενημέρωση των πολιτών, Σωτήρης Τσιόδρας, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το απόγευμα.

Τσιόδρας σήμερα: Επιστρέφει από σήμερα στην ενημέρωση για τον κορονοϊό ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον ιό, Σωτήρης Τσιόδρας. Όπως είχε ανακοινωθεί στις 24 Αυγούστου και μετά τα ιδιαίτερα αυξημένα κρούσματα που καταγράφονταν σταθερά τον τελευταίο μήνα, ο καθηγητής επανέρχεται στις ενημερώσεις του υπουργείου Υγείας κάθε Τρίτη και Παρασκευή μαζί με τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά, ενώ όταν ο κ. Τσιόδρας θα απουσιάζει, θα τον αντικαθιστά ο καθηγητής επιδημιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης.

Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα αντικατέστησε τον κ. Τσιόδρα στην ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας

Δείτε ακόμη

Ατύχημα σε στρατόπεδο της Αττικής – Τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες
Νέα αποκάλυψη για την τραγωδία στο «Αττικόν» – Τι λέει η σύζυγος του 59χρονου
Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τον κορονοϊό σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων στην Αττική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις