26χρονος Ευαγγελισμός: Αμετανόητος ο νεαρός με κορονοϊό που το έσκασε

ΕΛΛΑΔΑ

26χρονος Ευαγγελισμός: Αμετανόητος ο νεαρός με κορονοϊό που το έσκασε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

26χρονος Ευαγγελισμός: Δεν δείχνει να καταλαβαίνει τις συνέπειες της πράξης του ο 26χρονος που ενώ διαγνώστηκε με κορονοϊό έφυγε από τον Ευαγγελισμό.

01.09.2020 | 18:20

26χρονος Ευαγγελισμός: Δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί τις συνέπειες των πράξεών του ο 26χρονος που ενώ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, το έσκασε με ταξί από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού το βράδυ του Σαββάτου. “Μόλις ένιωσα ότι είμαι καλά, και μου λέει ο σεκιουριτάς ”αγόρι μου είσαι καλά, μπορείς να φύγεις, μην περιμένεις τόση ώρα”, έφυγα. Τι να περίμενα; Το τρόλεϊ; Αφού βλέπω ότι νιώθω καλά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν βήχω. Άμα με βάλεις να παίξω ένα μπασκετάκι με έναν, θα πεις ”αυτός τώρα έχει ίωση;””, δήλωσε χαρακτηριστικά ο 26χρονος, μιλώντας στο LIVE NEWS του Mega.

“Κοιμήθηκα στο air condition από κάτω, πόναγα που πόναγα, πήγα στο νοσοκομείο, μου κάναν εκεί κάτι εξετάσεις, μου λέει ”είσαι καλά”, μου έκανε δυο ενέσεις παυσίπονες, σηκώθηκα και έφυγα. Προσπαθούν να κάνουν το θέμα βούκινο για να μας κλείσουν όλους σε καραντίνα. Μην πιστεύεις ότι έχω κορoνοϊό και έχω 3 παιδιά στο σπίτι και κάθομαι” πρόσθεσε. “Δεν βλέπω, όμως, να την έχω την ίωση, δεν έχω ούτε συμπτώματα, ούτε βήχω, ούτε μου κόβεται η αναπνοή, ούτε έχω πυρετό. Πώς γίνεται; Να μην έχω τίποτα από αυτά και να είμαι φυγάς του κορονοϊού. Αυτό έγινε. Τι φυγάς;”, σημείωσε ο νεαρός, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος έφτασε στον Ευαγγελισμό στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου. Έμεινε, σχεδόν, ως τα μεσάνυχτα κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις. Η πολύωρη αναμονή ωστόσο φαίνεται ότι τον κούρασε και παρ ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι έχει κορονοϊό και ότι πρέπει να νοσηλευτεί, εκείνος, αποφάσισε να φύγει.

Δείτε ακόμη

207 κρούσματα σήμερα στη χώρα μας – Πέντε οι νέοι θάνατοι
ΠΟΥ: Η Ευρώπη μπορεί να ζήσει με την πανδημία χωρίς εμβόλιο
Exit mobile version