Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 17χρονη ΑΧΕΠΑ – κορονοϊός: Βελτιώνεται η υγεία της ανήλικης
ΕΛΛΑΔΑ

17χρονη ΑΧΕΠΑ – κορονοϊός: Βελτιώνεται η υγεία της ανήλικης

17χρονη ΑΧΕΠΑ - κορονοϊός: Η 17χρονη είναι το νεαρότερο θύμα του κορονοϊού στην χώρα που έχει εισέλθει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είχε διασωληνωθεί.

17χρονη ΑΧΕΠΑ – κορονοϊός: Βελτιώνεται συνεχώς η κατάσταση της 17χρονης με κορονοϊό, η οποία έδινε για περισσότερες από 10 μέρες μάχη με τη ζωή στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Η 17χρονη βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται από την Δευτέρα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της. Η νεαρή κοπέλα είχε διασωληνωθεί από το περασμένο Σάββατο και αυτό που προβλημάτιζε τους γιατρούς είναι ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Πρόκειται για το νεαρότερο θύμα του κορονοϊού στην χώρα που έχει εισέλθει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είχε διασωληνωθεί.

Στο μεταξύ, αρνητικά βγήκαν τα τεστ και των 14 υπαλλήλων βιομηχανίας μετάλλων στη Δυτική Θεσσαλονίκη οι οποίοι είχαν διαγνωσθεί αρχικά θετικοί στον κορονοϊό. Και οι 14 εργαζόμενοι επανέλαβαν το τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο και όλοι βγήκαν αρνητικοί στον ιό. Ωστόσο, παραμένουν σε καραντίνα και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα τους επισκεφτεί πραγματοποιώντας και τρίτο τεστ προκειμένου οι γιατροί να δουν τι συμβαίνει. Η επιχείρηση έκλεισε για δύο μέρες και πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χωρους.

Δείτε ακόμη

Σύψας: Να είμαστε έτοιμοι για το κακό σενάριο – Πότε έρχεται το β’ κύμα, τι θα κλείσει
Τα Χριστούγεννα το 2ο “κύμα”, λέει ο Σύψας- Τι απαντά για τα “2000 κρούσματα ημερησίως”
Η Κεραμέως ανακοινώνει σήμερα το πρώτο κουδούνι – Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις