Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αττικόν νοσηλεύτρια: “Είχε άγιο”, λέει ο σύζυγος του θύματος
ΕΛΛΑΔΑ

Αττικόν νοσηλεύτρια: “Είχε άγιο”, λέει ο σύζυγος του θύματος

Αττικόν νοσηλεύτρια: Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το τι οδήγησε τον δράστη στην επίθεση, καθώς δεν είχε ιστορικό ψυχιατρικής νόσου, ούτε είχε προηγηθεί κάποιο συμβάν.

Αττικόν νοσηλεύτρια: Σε κατάσταση σοκ είναι τόσο η νοσηλεύτρια που μαχαιρώθηκε από ασθενή στο νοσοκομείο “Αττικόν“, όσο και η συνάδελφος της που την έσωσε από τον 59χρονο.  Ο ασθενής της επιτέθηκε με μαχαίρι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου. Μιλώντας στην εκπομπή Live News , ο σύζυγος του θύματος ανέφερε για την κατάσταση της υγείας της: “Είναι αρκετά σοκαρισμένη, έχει τραύματα στο θώρακα, στο λαιμό, χτυπήματα στο μάτι. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή της. Είχε άγιο πραγματικά”.

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η νοσηλεύτρια, βλέποντας τον ασθενή σε κατάσταση αμόκ να χτυπάει με μανία τη συνάδελφο της, περιέγραψε στο Νίκο Ευαγγελάτο: “Το θέμα μου είναι να γίνει καλά η συνάδελφος, δεν με απασχολεί τίποτα άλλο. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της. Άκουσα τις φωνές της και βγήκα να δω τι γίνεται. Την είχε κάτω και απειλούσε αυτήν και τους γύρω του, ότι αν πλησιάσει κάποιος θα τη σκοτώσει. Δεν με είδε γιατί με είχε πλάτη. Το μόνο που πρόλαβα να κάνω είναι να του κλωτσήσω το χέρι να φύγει το μαχαίρι πιο πέρα. Και κάλεσα σε βοήθεια”.

“Ήταν κύριος, δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα επιθετικής συμπεριφοράς. Ήταν μες στην εβδομάδα αυτή να πάρει εξιτήριο”, πρόσθεσε αναφορικά με τον 59χρονο.

Σημειώνεται ότι οι γιατροί που ανέλαβαν την άτυχη νοσηλεύτρια λένε ότι ήταν πολύ τυχερή, καθώς αν και δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από το λαιμό μέχρι τα γόνατα ο δράστης δεν έπληξε ζωτικά της όργανα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το τι οδήγησε τον δράστη στην επίθεση, καθώς δεν είχε ιστορικό ψυχιατρικής νόσου, ούτε είχε προηγηθεί κάποιο συμβάν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις