Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother 2020 – Μικρούτσικος: Η συγκίνηση του Ανδρέα, για τον αδερφό του Θάνο
LIFESTYLE

Big Brother 2020 – Μικρούτσικος: Η συγκίνηση του Ανδρέα, για τον αδερφό του Θάνο

Big Brother 2020 - Μικρούτσικος: Με έναν μακροσκελή και συναισθηματικά βαρύ πρόλογο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την εμπειρία του ως παρουσιαστής του "Big Brother" και την απουσία του από τα τηλεόραση.

Big Brother 2020 – Μικρούτσικος: Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ επέστρεψε μετά από χρόνια το νέο «Big Brother». Παρουσιαστής του ριάλιτι που καλωσόρισε σήμερα τους 17 παίκτες στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από απουσία σχεδόν 20 χρόνων. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συμμετέχει στο πρότζεκτ που σύστησε ο ίδιος στην Ελλάδα και στο τηλεοπτικό κοινό, μπαίνοντας στο σπίτι που θα μένουν οι παίχτες και συμμετέχοντας στα live.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο νέο ριάλιτι και στην εποχή του δικού «Big Brother» λέγοντας: «Όλα αυτά τα χρόνια που λείπω από τα φώτα, εξαιτίας της αγάπης σας , δεν ένιωσα ποτέ μόνος. Είναι πολύ σημαντικό να μην νιώθεις μόνος. Πολύ περισσότερο όταν μεγαλώνεις. Θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να σας καταθέσω την αγάπη μου. Νιώθω συγκινημένος για όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί». Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι ότι τα τελευταία χρόνια βίωσε δραματικά γεγονότα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συγκίνηση για τον αδερφό του Θάνο και το τραγούδι

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε συγκινημένος και στον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από τη ζωή, λέγοντας με δάκρυα στα μάτια πως όταν ο ίδιος έλεγε «Big Brother» εννοούσε εκείνον. «Συνειρμικά εγώ, όταν έλεγα Big Brother, δεν εννοούσα καμία εκπομπή. Εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδελφό, τον Θάνο. Και έτσι, τότε, μπήκα στη λογική να γράψω ένα τραγούδι με αυτά που προείπα. Τον ανταγωνισμό, το αδελφάκι μου τον Θάνο».

Παράλληλα, στην πρεμιέρα του Big Brother ακούστηκε και ένα τραγούδι που είχε γράψει για τον αδερφό του το ρεφραίν του οποίου ανέφερε: «Στο Big Brother το δικό μου που’ χω μέσα στο μυαλό μου ένα θέλω να του πω «Θανούλη μου πολύ σε αγαπώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις