Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γηροκομείο Μοσχάτο – κορονοϊός: Σε καραντίνα ο οίκος ευγηρίας
ΕΛΛΑΔΑ

Γηροκομείο Μοσχάτο – κορονοϊός: Σε καραντίνα ο οίκος ευγηρίας

Γηροκομείο Μοσχάτο - κορονοϊός: Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα του ιού.

Γηροκομείο Μοσχάτο – κορονοϊός: Συναγερμός σε οίκο ευγηρίας στο Μοσχάτο. 28χρονη υπάλληλος του γηροκομείο βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό εν ώρα βάρδιας. Στο γηροκομείο, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, νοσηλεύονται 67 ηλικιωμένοι και μέχρι στιγμής δεν επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος ή η έξοδος. Τηρείται αυστηρό πρωτόκολλο προφύλαξης κατά της διασποράς του κορωνοϊού και αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται να μεταβεί στο γηροκομείο. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα του ιού.

Οπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η 28χρονη παρατήρησε ελαφρώς ανεβασμένο πυρετό και μετέβη σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό. Την επόμενη ημέρα μετέβη στο γηροκομείο για την βάρδιά της και το αποτέλεσμα του τεστ της έγινε γνωστό ενώ ήταν εκεί. Αποχώρησε άμεσα από τον οίκο ευγηρίας και άπαντες, τόσο στον όροφο όπου εργαζόταν η υπάλληλος, όσο και σε ολόκληρο το κτίριο τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού.

Όπως είναι λογικό, υπάρχει μεγάλη ανησυχία καθώς η έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού σε οίκο ευγηρίας μπορεί να αποβεί μοιραία. Υπενθυμίζουμε πως από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης 16 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μετά την διασπορά του ιού εντός του οίκου ευγηρίας.

Δείτε ακόμη

157 νέα κρούσματα στη χώρα -35 σε ΜΕΘ

Ο Ολυμπιακός, το όνειρό του και η απώλεια που τον σημάδεψε – Η “άλλη” πλευρά του Μαγιορκίνη
Νέα εστία υπερμετάδοσης στη Θεσσαλονίκη – Θετικοί 14 εργαζόμενοι σε εργοστάσιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις