Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες πρεμιέρα: Καταιγιστικές εξελίξεις – Τα μυστικά “βγαίνουν” στο φως
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες πρεμιέρα: Καταιγιστικές εξελίξεις – Τα μυστικά “βγαίνουν” στο φως

Άγριες Μέλισσες πρεμιέρα: Νέο trailer για την πρεμιέρα της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Συγκλονιστικές σκηνές. Ο Νέστορας μαθαίνει την αλήθεια, ο Μιλτιάδης πυροβολεί τον Δούκα.

Άγριες Μέλισσες πρεμιέρα: Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου αναμένεται να επιστρέψουν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 οι “Άγριες Μέλισσες”, ενώ από τη νέα σεζόν η επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής αλλάζει ώρα προβολής και θα μεταδίδεται στις 22:00. Στον β’ κύκλο μια συνταρακτική αποκάλυψη, μια ομολογία, μια απόπειρα δολοφονίας και μια αυτοθυσία, οδηγούν σε χιονοστιβάδα συνταρακτικών αποκαλύψεων και γεγονότων που θα αφήσουν βαθιά σημαδεμένους όλους τους ήρωες.

Ο ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε ένα ακόμη trailer, το οποίο μας δίνει πολλές πληροφορίες για την πρεμιέρα και για τον β’ κύκλο της επιτυχημένης σειράς.

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» – Σε νέα ώρα η πιο επιτυχημένη σειρά

Η Ελένη στη φυλακή, η Δρόσω στην πορνεία, η Ασημίνα στην κόλαση – Οι “Άγριες Μέλισσες” επιστρέφουν

Στις συγκλονιστικές σκηνές του βίντεο, βλέπουμε τον Λάμπρο να μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο που έκανε η Ελένη, την Ασημίνα να δυσκολεύεται να μεγαλώσει το μωρό, τον Κυπραίο να εκβιάζει τη Μυρσίνη, τον Νέστορα να ανακαλύπτει πως ο Θωμάς σκότωσε τον γιο του και τον Μιλτιάδη να πυροβολεί προς τον Δούκα.

Μια νέα ζωή ξεκινά για την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω. Για πρώτη φορά, όμως, θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους γεμάτους αγκάθια, σαν να πληρώνουν, με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά, το έγκλημα του παρελθόντος. Ένα παιδί έχει αλλάξει χέρια, αφήνοντας μεγάλες πληγές. Ένας μοιραίος έρωτας δεν έχει βρει το λιμάνι του. Ο κύκλος αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του πατέρα τους, δεν έχει κλείσει. Η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποδοθεί…

Δείτε το νέο trailer:

«Άγριες Μέλισσες»: Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις