Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά – το πρωινό: Το νέο τρέιλερ της παρουσιάστριας
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά – το πρωινό: Το νέο τρέιλερ της παρουσιάστριας

Φαίη Σκορδά - το πρωινό: Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί θα πει την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν η Φαίη Σκορδά στους τηλεθεατές.

Φαίη Σκορδά – το πρωινό: Το «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά επιστρέφει στον ΑΝΤ1! Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί, η ξανθιά παρουσιάστρια θα πει την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν στους τηλεθεατές, έχοντας ανανεωμένη ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το πρωί της Παρασκευής, το κανάλι του Αμαρουσίου έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της εκπομπής, στο οποίο η Φαίη αλλάζει συνεχώς ρούχα, με ανεβασμένη διάθεση και πολύ κέφι.

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, η Φαίη Σκορδά ευδιάθετη και με πολλή ενέργεια έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στα γυρίσματα του τρέιλερ για το «Πρωινό». Η παρουσιάστρια που μοιάζει πιο ανανεωμένη από ποτέ ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές της. Όπως ανακοινώθηκε, η Φαίη Σκορδά επιστρέφει τηλεοπτικά με νέα πρόσωπα στην ομάδα της. Να υπενθυμίσουμε ότι την όμορφη παρουσιάστρια θα πλαισιώσουν σίγουρα τόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όσο και ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε ακόμη

Η εξομολόγηση της Σοφίας Μουτίδου για τον πατέρα της – “Αναρωτιέμαι αν θα ξεχάσω όσα έκανε”
Ανατροπή στο Big Brother! Δεν θα είναι live η πρεμιέρα – Τι συνέβη;
Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού – Το γεμάτο ευτυχία ποστ του Κικίλια!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις