Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Μικρούτσικος Big Brother: Η μεγάλη επιστροφή
LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος Big Brother: Η μεγάλη επιστροφή

Ανδρέας Μικρούτσικος Big Brother: Εμφανώς αδυνατισμένος και πολύ συγκινημένος, θα έχει συμπλρωματικό ρόλο δίπλα στον παρουσιαστή, Χάρη Βαρθακούρη.

Ανδρέας Μικρούτσικος Big Brother: To Big Brother είναι γεγονός, όπως και η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην ελληνική τηλεόραση, έπειτα από 20 χρόνια! Το πρώτο Big Brother προβλήθηκε στην Ελλάδα το 2000 και η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου άφησε εποχή. Το λαοφιλές ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Απόψε, ακριβώς στις 21:00, το Big Brother της νέας εποχής επέστρεψε στον ΣΚΑΪ και ο Ανδρέας Μικρούτσικος γύρισε στην αγαπημένη του τηλεόραση, εμφανώς αδυνατισμένος.

Το νέο Big Brother θα ακολουθήσει τη δομή της ιταλικής και ισπανικής εκδοχής του ριάλιτι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα μπαίνει στο σπίτι, ενώ θα συμμετέχει και στα live, σε έναν ξεχωριστό ρόλο και ταυτόχρονα συμπληρωματικό στον παρουσιαστή, Χάρη Βαρθακούρη. Στα πρώτα του λόγια, ο Μικρούτσικος εμφανίστηκε συγκινημένος, αναφέρθηκε στους λόγους της πολυετούς απουσίας του από τα τηλεοπτικά δρώμενα και ευχαρίστησε το κοινό για την θερμή υποδοχή!

Δείτε ακόμη

“Υπομονή και θα περάσει και αυτό” – Η μαμά Νόνη Δούνια στέλνει το μήνυμά της για τις μάσκες
“Σε περιμένει… baby sitting” – Η Μπαλατσινού τρολάρει… επώνυμη ηθοποιό
Γέμισε ευχές το Instagram της Μπαλατσινού – Τι γράφουν επώνυμες φίλες της
Η εξομολόγηση της Σοφίας Μουτίδου για τον πατέρα της – “Αναρωτιέμαι αν θα ξεχάσω όσα έκανε”
Οι τέλειες αναλογίες της Μαρίας Καζαριάν που θα σε… αναστατώσουν (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις