Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κέιτ Γουίνσλετ Ammonite: Το τρέιλερ μιας “αμφιλεγόμενης” ταινίας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέιτ Γουίνσλετ Ammonite: Το τρέιλερ μιας “αμφιλεγόμενης” ταινίας

Κέιτ Γουίνσλετ Ammonite: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Φράνσις Λι («God’s Own Country»), «Ammonite», στην οποία πρωταγωνιστούν η Κέιτ Γουίνσλετ και η Σίρσα Ρόναν.

Κέιτ Γουίνσλετ Ammonite: “Είμαι περήφανη που έδειξα το σώμα μου μετά τα 40 και μετά από τρία παιδιά” λέει η Κέιτ Γουίνσλετ μιλώντας για την ερωτική σκηνή με τη Σίρσα Ρόναν, 26 ετών, στο ρομαντικό δράμα Ammonite. Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Φράνσις Λι έχει ως θέμα τη σχέση δύο γυναικών, που ενώ αρχικά συγκρούονται λόγω των διαφορετικών κοινωνικών τάξεων και προσωπικοτήτων τους, όμως τελικά σχηματίζουν έναν έντονο και παθιασμένο δεσμό.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter η διάσημη ηθοποιός εξήγησε ότι όχι μόνο είναι περήφανη που έδειξε το γυμνό της σώμα μετά τα 40 και μετά την απόκτηση παιδιών, αλλά είναι ακόμα πιο περήφανη για μια σεξουαλική σκηνή που περιλαμβάνεται στην ταινία. “Η Σίρσα και εγώ σκηνοθετήσαμε μόνες μας την ερωτική σκηνή” λέει η Γουίνσλετ μιλώντας στο περιοδικό. Η 44χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, ποζάρει στο εξώφυλλο του The Hollywood Reporter πριν από την πρεμιέρα του Ammonite στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον επόμενο μήνα.

Η ταινία Ammonite είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο, το οποίο ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας COVID-19. Και έτσι θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον επόμενο μήνα.

Οι σεξουαλικές σκηνές με την συμπρωταγωνίστριά της

Μιλώντας για τις σεξουαλικές σκηνές, η Γουίνσλετ εξήγησε ότι ο σκηνοθέτης Φράνσις Λι ήταν “φυσικά πολύ νευρικός”. Έτσι, η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ πήρε τα πράγματα πάνω της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όπως εξηγεί η ίδια. “Του είπα, “Άκου, ας το λύσουμε “. Και το κάναμε”. “Θα ξεκινήσουμε εδώ. Θα το κάνουμε με τα φιλιά, τα στήθη, θα παει πιο κάτω, θα γίνει αυτό…” είπε. “Ένιωσα πιο περήφανη από ποτέ που έκανα αυτή την ερωτική σκηνή στη συγκεκριμένη ταινία”, πρόσθεσε η Γουίνσλετ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις