Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κοκαΐνη – Κρήτη: Σύλληψη μοτοσικλετιστή για διακίνηση
ΕΛΛΑΔΑ

Κοκαΐνη – Κρήτη: Σύλληψη μοτοσικλετιστή για διακίνηση

Κοκαΐνη - Κρήτη: Σύλληψη μοτοσικλετιστή στην τουριστική Χερσόνησο Ηρακλείου για κατοχή και διακίνηση περίπου μισού κιλού κοκαΐνης. 

Κοκαΐνη – Κρήτη: Πάνω σε μοτοσικλέτα, στις κρύπτες της οποίας μετέφερε περίπου μισό κιλό κοκαΐνης για πώληση, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στην πλέον τουριστική περιοχή της Κρήτης, στην Χερσόνησο Ηρακλείου, ημεδαπός από αστυνομικούς της Δίωξης Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου. Σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία  για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, στην επίσημη ανακοίνωσή της, το μεσημέρι της Παρασκευής, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, προσθέτει η Αστυνομία, εντοπίστηκε ο ανωτέρω ημεδαπός, να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η κοκαΐνη, οι μεταλλικές πρέσες και τα μαχαίρια

Ακολούθησε έλεγχος στον συλληφθέντα και έρευνα στην οικία του κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 437,8 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 12.180 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 μεταλλικές πρέσες χειρός, 3 κινητά τηλέφωνα και δύο μαχαίρια. Κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Από την άλλη πλευρά, σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της  Ασφάλειας Αγρινίου, συνελήφθη επίσης ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα όπλα και του Τελωνειακού Κώδικα.

Σημαντική συνδρομή της “Hipie”

Σημαντική συνδρομή στις έρευνες των αστυνομικών και στην ανεύρεση των ναρκωτικών, παρείχε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, “ Hipie ”. Ειδικότερα, αναφέρει η Αστυνομία, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τον δράστη έξω από την οικία του.

Σε έρευνα,  που ακολούθησε στην οικία του, σε χωριό του Αγρινίου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής: Δεκατέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε το ένα μέτρο, 30,2 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας, δυο κυνηγετικά όπλα, τα οποία ο δράστης κατείχε παράνομα, 437,2 γραμμάρια λαθραίου καπνού, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα πλαστικό τρίφτη και χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε.

Δείτε ακόμη

Κυκλώματα διακινητών ποτίζουν με αίμα μεταναστών την άσφαλτο
Οδηγός δημάρχου συνελήφθη γιατί έταζε διορισμούς στο δημόσιο με το αζημίωτο
Θύμα άγριας ληστείας πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις