Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δικηγόρος Μύκονος – κορονοϊός: Αρνείται ότι ήταν σε καραντίνα
ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος Μύκονος – κορονοϊός: Αρνείται ότι ήταν σε καραντίνα

Δικηγόρος Μύκονος - κορονοϊός: Τη δική του εκδοχή σχετικά με το περιστατικό θέλησε να δώσει ο δικηγόρος που έπρεπε να είναι σε ξενοδοχείο αναφοράς στην Αθήνα.

Δικηγόρος Μύκονος – κορονοϊός: Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την περίπτωση δικηγόρου ο οποίος φέρεται να έσπασε την καραντίνα και να βρέθηκε στη Μύκονο με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος όφειλε να είναι σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Αθήνας έως τις 5 Σεπτεμβρίου καθώς, μετά από οικογενειακό ταξίδι στην Πορτογαλία φέρεται να είχε εντοπιστεί θετικός στον κορονοϊό ο γιος του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λίγες μέρες αργότερα, το βράδυ της Παρασκευής, ο δικηγόρος φέρεται να εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου προκειμένου να καταθέσει καταγγελία για μπαρ του νησιού. Εκεί οι αστυνομικοί φέρεται εντόπισαν το όνομά του στη σχετική λίστα και προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες. Στον δικηγόρο επεβλήθη πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ ενώ σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για διασπορά της πανδημίας. Άλλες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι o δικηγόρος πριν λίγες ημέρες πέρασε και από τη Σύρο για επαγγελματικούς λόγους.

Διαψεύδει ο δικηγόρος ότι ήταν σε καραντίνα

Από την πλευρά του ο δικηγόρος αρνείται ότι ήταν σε καραντίνα υποστηρίζοντας μάλιστα ότι δεν είχε σχετική ενημέρωση. Ειδικότερα, μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε ότι στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου, όπου μετέβη για την καταγγελία του, ανακοινώθηκε ότι πρέπει να συλληφθεί γιατί είναι κρούσμα και έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα.

«Ζήτησα να μου επιδειχθεί το δήθεν θετικό αποτέλεσμα εξέτασης και όπως ήταν αναμενόμενο δε μου επιδείχθηκε καμία εξέτασή μου. Ακολούθως μου γνωστοποιήθηκε πως δήθεν ήμουν σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αθήνα, από το οποίο και δραπέτευσα. Όταν ζήτησα να μου επιδειχθεί το έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας για την είσοδό μου στο ξενοδοχείο, φυσικά δε μου επιδείχθηκε τίποτε… φυσικά γιατί ουδέποτε όχι μόνο δε συνέβη κάποιο τέτοιο γεγονός, αλλά ούτε και προβλέπεται αφού τα ξενοδοχεία καραντίνας έχουν

Δείτε ακόμη

Την Τρίτη οι τελικές αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων – Πως ανοίγουν άλλα σχολεία στην Ευρώπη
Προληπτικά μέτρα προστασίας των πολιτών από τον ΙΣΑ για τον καύσωνα
Απίστευτο περιστατικό στα Τρίκαλα – Φίδι τρύπωσε σε κρεβάτι παιδιού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις