Χριστίνα Μπόμπα ίνστα: Στην Μύκονο μαζί με την αδελφή της Ελίνα

LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα ίνστα: Στην Μύκονο μαζί με την αδελφή της Ελίνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Χριστίνα Μπόμπα ίνστα: Η σύζυγος του παρουσιαστή θέλησε να επισκεφτεί το νησί των Ανέμων, προκειμένου να περάσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές με την αδερφή της, Ελίνα Μπόμπα αλλά και με καλές της φίλες.

28.08.2020 | 21:15

Χριστίνα Μπόμπα ίνστα: Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι από ότι φαίνεται το φετινό καλοκαίρι η Χριστίνα Μπόμπα καθώς μετά από τις εξορμήσεις της με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, στην Κέρκυρα, την Ερεικούσα, τα νησιά Οθωνούς, τους Παξούς, τους Αντίπαξους και τη Λευκάδα, η όμορφη Χριστίνα αποφάσισε να ταξιδέψει στην αγαπημένη της Μύκονο. Η σύζυγος του παρουσιαστή θέλησε να επισκεφτεί το νησί των Ανέμων, προκειμένου να περάσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές με την αδερφή της, Ελίνα Μπόμπα αλλά και με καλές της φίλες. Η Χριστίνα Μπόμπα ως λάτρης των social media και πιο συγκεκριμένα του Instagram, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους από την καθημερινότητά της.

Έτσι, λοιπόν, κι αυτή τη φορά δημοσίευσε στα stories της φωτογραφίες από τις πρώτες ώρες της στο κοσμοπολίτικο νησί. Αρχικά, η μελαχρινή καλλονή δημοσίευσε μια φωτογραφία από το αεροπλάνο, στην οποία φαίνονται τα σύννεφα, ενώ μετά την άφιξή της στη Μύκονο μας έδειξε μια γραφική εκκλησία που της άρεσε, αλλά και φωτογραφίες από το reunion που έκανε με τις φίλες της μετά από πολύ καιρό. Επίσης μερικές ώρες αργότερα μας έδειξε το πρωινό που απόλαυσε σε γνωστό beach restaurant του νησιού, αλλά και το outfit με το οποίο εμφανίστηκε εκεί και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε τις εντυπώσεις.

    

Δείτε ακόμη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά πρώτη φορά για τον γιο του
Αντελίνα Βαρθακούρη: Εξηγεί γιατί δε θα δώσει το “παρών” στην πρεμιέρα του συζύγου της (vid)
Εντυπωσιακή φωτογράφιση της Καινούργιου στα Αναφιώτικα (pics)
Η selfie της Μαστροκώστα με την μητέρα της – Η απίστευτη ομοιότητα (pic)
Οι τέλειες αναλογίες της Μαρίας Καζαριάν που θα σε… αναστατώσουν (pic)
“Υπομονή και θα περάσει και αυτό” – Η μαμά Νόνη Δούνια στέλνει το μήνυμά της για τις μάσκες
Exit mobile version